Materiale moderne folosite in constructii

Materiale moderne folosite in constructii

0 Shares
0
0
0

In ultima vreme in constructii se folosesc placi Bond. Placile vor trebui sa fie manipulate cu foarte mare atentie atunci cand sunt transportate sau descarcate. In momentul livrarii sau la receptie, placile sunt examinate pentru ca toate defectele sa fie gasite. Defectele vizibile de catre utilizator trebuie sa fie raportate rapid si sa fie confirmate de firmele furnizoare.

Paletii se depoziteaza astfel incat sa fie protejati tot timpul de umezeala si de ploaue, si se recomanda evitarea aparitiei condensului atunc cand sunt mutate panourile reci din exterior in interior sau in depozitele incalzite.

Paletii se amplaseaza unul peste celalalt maxim cate 6 pachete din acelasi formati iar paletii cu greutate mare se pun la baza. Nu puneti placile in pozitie verticala.

Placile individuale vor trebui puse pe paleti de catre doua persoane si vor fi ridicate toate cele 4 colturi pe care placa le are. Placile nu se trag una peste cealalta. De asemenea conteaza foarte mult atentia acordata panourilor verticlae. Este recomandat sa se foloseasca manusi in timpul folosirii pentru a fi evitate semnele si zgarieturile care pot sa apara pe placi.

Pentru placare bond peretele compozit este facut dintr-un panou format dintr-un miez netoxic de polietilena care este incadrat in doua foi de aluminiu. Acest material care rezulta este caracterizat de rigiditate, are masa scazute si rezistenta foarte buna si poate sa fie prelucrat in mai multe forme. Aceste panouri sunt de obicei preferate in mediile cu conditii dificile cum sunt zonele industriale si zonele urbane acolo unde poluarea are loc intens si unde intretinerea si curatarea suprafetelor este foarte dificila.

Unul dintre principalele avantaje detinut de aceste materiale este faptul ca poate fi gasit intr-o gama vasta de nuante unde poate fi fabricat si se utilizeaza pe scara larga pentru aplicatii interioare si exterioare. Panourile se monteaza rapid si sunt aplicate direct pe structurile metalice. Toate acestea fac ca peretii din compozit sa fie o solutie foarte des cautata pentru mai multe creatii arhitecturale moderne. Bondul poate fi gasit intr-o paleta larga de culori si se intretine foarte usor, nu se impregneaza cu impuritati de-a lungul timpului. Materialul este format din paneluri compozite facute din doua straturi de aluminiu exterior. Montarea acestor panouri se face fapid si se aplica direct pe structurile metalice. Toate fac ca peretii compoziti din prezent sa fie o solutie perfecta pentru mai multe dintre creatiile moderne arhitecturale.

Bondul poate fi gasit intr-o paleta larga de culori si se intretine usor, nu se impregneaza cu impuritati cu culoarea ramane neschimbata de-a lungul timpului. Materialul acesta este facut dintr-un panel compozit realizat din doua straturi exterioare facute din aluminiu, unite cu ajutorul unui miez de polietilena de densitate inalta.  

grosimea acestui sandwich care rezulta poate fi de 3.4 sau 6 mm si se va tine cont de nevoile specifice. produsul finit este obtinut prin prelucrarea tridimensionala a foilor de bond. Este recomandat ca pentru placarea cu bond sa se apeleze de fiecare data la persoane profesioniste care sa faca lucrarile ca la carte.

0 Shares
You May Also Like