Sfaturi utile pentru interactiunile cu clientii in mediul online

Sfaturi utile pentru interactiunile cu clientii in mediul online

0 Shares
0
0
0

Un instrument esential pentru imbunatatirea experientei clientilor este asistenta omnichannel. Aceasta platforma de asistenta permite clientilor sa contacteze compania pe toate canalele de servicii sau pe unul dintre multe canale. Oferirea mai multor optiuni asigura indeplinirea majoritatii preferintelor clientilor.

Avantajul suportului omnichannel este acela ca permite clientilor sa continue o conversatie acolo unde au lasat-o pe un alt canal. Fie ca este vorba de social media intr-o zi si prin telefon a doua zi, agentii au acces complet la istoricul interactiunilor clientului. Acest lucru le permite sa serveasca clientii intr-o maniera informata.

Cheia suportului omnichannel este o platforma centralizata de asistenta pentru clienti. Imbunatateste CX si face agentii mai eficienti cu informatii disponibile la indemana. Pe langa asistenta clientilor, platforma ajuta echipele de cercetare si dezvoltare si de marketing sa obtina o viziune holistica a clientilor, ajutandu-i sa isi imbunatateasca strategiile centrate pe clienti.

Suport Omnichannel in actiune Zoho CRM  este un exemplu de software CRM online care ofera o suita completa de aplicatii precum informare, call center, asistenta social media si managementul cunostintelor. Platforma de suport omnichannel integreaza conversatiile de la chat-uri, e-mailuri, social media, telefon etc., intr-un singur portal pentru beneficiul agentului.

Companiile care doresc sa imbunatateasca experienta pe care o ofera pot alege unul, unele sau toate instrumentele despre care vorbim aici: asistenta mobila, live chat, management self-service, monitorizare social media si asistenta omnichannel pentru clienti.

Iata cum puteti profita de cele mai multe avantaje ale acestor instrumente:

Identificati zona cu probleme: cel mai bine este sa incepeti de unde va confruntati cu cele mai multe probleme – zona care afecteaza clientii si agentii. Incepeti sa digitalizati acest canal de asistenta si sa il mariti cu suport mobil, o baza de cunostinte sau o optiune de chat live de la https://livesuport.ro.

Cumparati o solutie adecvata: dupa ce stiti ce canal de asistenta trebuie sa adaugati / sa imbunatatiti, urmatorul pas este cautarea solutiilor care se potrivesc cerintelor dvs. Puteti incepe verificand lista FrontRunners pentru CRM pentru solutiile cele mai bine cotate si revizuite. In plus, consultati solutii specifice CRM, cum ar fi software-ul cu experienta pentru clienti, software-ul de asistenta, sistemul de gestionare a cunostintelor, software-ul de chat live si software-ul CRM mobil . De asemenea, puteti clasifica solutiile in functie de industria  specifica.

Discutati cu un consilier pentru mai multe detalii: nu va strica sa primiti cateva sfaturi suplimentare de la experti, mai ales atunci cand va ajuta sa abordati nevoile unice ale companiei. Consilierii Live Suport sunt disponibili tot timpul pentru a oferi informatii cu privire la anumite pachete si servicii pentru site.

Serviciul clienti este coloana vertebrala a oricarei afaceri, jucand un rol crucial in construirea unei baze de clienti durabile si permite companiilor sa infloreasca.

Potrivit American Express, mai mult de doua treimi dintre consumatorii americani spun ca sunt chiar dispusi sa cheltuiasca mai mult cu marci care ofera un serviciu superior clientilor, pentru ca simt ca aceste companii isi dau interesul pentru a ii mentine multumiti si fericiti, dar mai ales informati. Pentru foarte multi clienti, prezenta chatului online este o dovada de transparenta.

0 Shares
You May Also Like