Ce trebuie sa stiti daca inchiriati o masina pentru prima oara

0 Shares
0
0
0

Inchirierea unei masini poate fi o sarcina destul de dificila daca va propuneti sa gasiti cea mai buna oferta si folositi acest serviciu pentru prima oara. In cazul in care organizati o vacanta lunga sau aveti nevoie de o masina pentru o calatorie de afaceri, cu siguranta veti avea o multime de intrebari.

Cu toate acestea, merita sa iti faci timp ca sa te informezi si apoi, sa iti rezervi masina stiind ca ai facut cea mai buna afacere posibila.

Cautati oferte promotionale de inchirieri auto

Cautati online ofertele promotionale si reducerile periodice. In anumite perioade ale anului, Promotor Rent a Car – Inchirieri auto Bucuresti,  ofera discounturi prin care puteti economisi pana la 70% pentru o masina inchiriata. Daca rezervati din timp, indiferent de momentul in care veti petrece vacanta, puteti beneficia de aceste promotii in cel mai simplu mod.

De asemenea, merita vizitate paginile de pe retele sociale ale companiilor de inchirieri de masini pentru a vedea daca ofera oferte promotionale lunare.

Asigurati-va ca indepliniti toate conditiile

Inainte de va hotari sa inchiriati o masina, informati-va cu privire la varsta minima. In cea mai mare parte a cazurilor, soferul care isi doreste sa inchirieze o masina trebuie sa aiba peste 21 de ani, dar in unele tari, acesta trebuie sa aiba varsta minima 25 ani.

Astfel, daca nu se indeplineste aceasta conditie este posibil sa se sa perceapa o taxa suplimentara, la fel ca in cazul asigurarilor auto. De asemenea, pentru a inchiria un autoturism, veti avea nevoie de pasaport sau alt act de identitate, de un card de credit si de numerar suficient pentru a face un depozit, asa ca asigurati-va ca aveti tot ce este necesar pregatit.

Inspectati-va masina inainte de a pleca

Efectuati o inspectie amanuntita a masinii inchiriate inainte de a iesi din parcare. De asemenea, poate fi utili sa acordati atentie tuturor detaliilor cu privire la orice zgarieturi, deteriorari sau defectiuni existente, pentru a va asigura ca predati masina exact asa cum ati luat-o.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa le puneti astfel incat sa fiti sigur ca nu veti fiti tras la raspundere pentru daunele cauzate de un sofer care a condus masina anterior.

Verificati daca toate luminile de avertizare functioneaza, notati kilometrajul si asigurati-va ca rezervorul de benzina este plin sau notati nivelul acestuia. In timp ce calatoriti cu masina inchiriata, tineti bonurile de combustibil si dovada platilor oricaror taxe de drum.

Pentru mai multe detalii despre inchirierea unei masini, va invitam sa vizitati site-ul Auto-Rent.ro sau sa ne sunati la 0734 403 403.

0 Shares
You May Also Like