Berd’s Hotel - Oază a confortului într-o țară estică

Berd’s Hotel – Oază a confortului într-o țară estică

0 Shares
0
0
0

Să găsiți un hotel în Moldova nu e dificil – odată cu creșterea fluxului de turiști străini, în ultimele decenii au fost construite cele mai diverse tipuri de locații pentru cazare. Dacă sunteți în căutarea unui hotel, Moldova vă poate oferi întreaga gamă de posibilități: de la strictul necesar pentru cazare de o noapte la hoteluri luxoase, în care puteți petrece o adevărată vacanță.

Frumusețea plaiurilor moldave este în sine o răsplată generoasă pentru vizita acestei mici țări estice, dar pentru mulți turiști contează la fel de mult tabloul general și, deci, mulți își doresc mai mult decât un simplu acoperiș deasupra capului. Dacă apreciați cu adevărat confortul, vă veți mulțumi doar cu un nivel excepțional – de la design la deservire.

Printre multitudinea de hoteluri din Chișinău, capitala Republicii Moldova, merită menționat BERD’S -unicul Design Hotel din întreaga țară și o adevărată oază de confort. Conceput pentru a oferi o experiență unică, acest loc reușește să combine o bază solidă, formată din tradițiile naționale, cu accente subtile din cultura și designul italian.

Cele 33 de camere disponibile pentru rezervări sunt unice, fiecare deosebindu-se prin design, prin mobilă exclusivă special creată pentru fiecare cameră și prin micile elemente de decor, care creează o istorie aparte fiecărei încăperi. Indiferent de scopul vizitei în acest minunat hotel, veți găsi încăperea potrivită: fie că este vorba despre o ședere temporară sau de un spațiu impecabil pentru recepțiile oficiale sau evenimente socio-culturale, de o vacanță cu familia sau o escapadă de weekend, BERD’S este alegerea ideală.

Puteți opta pentru o cameră ce comunică cu cea alăturată, pentru una cu baie deschisă și jacuzzi sau pentru o încăpere dotată cu bucătărie separată, pentru a petrece seri minunate cu gustări și cocktailuri, în compania celor dragi.

Pentru a completa răsfățul, puteți oricând opta pentru ședințe de SPA sau proceduri de îngriire a podoabei capilare. Salonul SPA oferă o gamă amplă de proceduri faciale și corporale, bazate pe tehnici orientale și occidentale, terapie Kneipp și Wave Relax Bed, precum și masaj terapeutic Vichy.

Pentru cei care preferă bucuriile clasice ale procedurilor SPA, hotelul oferă acces la Jacuzzi, Hammam, Saună finlandeză și o Saună cu sare cu un perete magnific de sare din Himalaya. Institutul Kérastase pune, de asemenea, la dispoziția clienților servicii de cea mai înaltă calitate și produse de îngrijire profesională a părului.

Iar pentru că o vizită în Moldova nu ar fi completă fără savoarea bucatelor naționale și aroma vinurilor unice, restaurantul Mezzo vă va incita papilele gustative cu cele mai delicioase savori și cu licori unice, selectate atent pentru fiecare vizitator. BERD’S Design Hotel se mândrește în mod special cu imensa colecție de vinuri, care cuprinde peste 200+ de vinuri de colecție, ce nu pot fi găsite în shopuri sau alte locații din Moldova.

Restaurantul ce poate găzdui până la 50 de persoane este perfect și pentru evenimente, recepții sau petreceri private, mai ales datorită barului, care impresionează și prin aparență (fiind executat din piatră naturală – Onyx), dar și prin meniul generos de cocktailuri.

Oaspeții sunt mereu așteptați cu drag în această oază de confort, situată chiar în inima Chișinăului.

0 Shares
You May Also Like