Se mai cumpara telefoanele Nokia?

Se mai cumpara telefoanele Nokia?

0 Shares
0
0
0

Fiecare utilizator de smartphone, isi doreste ca dispozitivul sau sa fie unul care sa functioneze foarte bine tot timpul, si daca se poate, acesta sa fie de la un brand de top de pe piata.

Ei bine, cele mai renumite doua branduri de pe piata de telefoane mobile inteligente, cred ca stim cu totii ca sunt Samsung si Apple, iar utilizatorii atunci cand au nevoie de un telefon foarte performant, isi aleg unul din dispozitivele acestor doi producatori.

Alti producatori de top precum Sony sau HTC, pot sa vina si ei in intampinarea utilizatorilor de telefoane mobile inteligente, cu tot felul de dispozitive noi, si de o calitate superioara, insa in ciuda faptului ca si aceste doua branduri scot pe piata dispozitive de cea mai buna calitate, ei nu se bucura de succesul pe care il au Apple si Samsung.

Un alt brand de pe piata, este fara doar si poate Nokia, care in ciuda faptului ca nu mai vinde atat de multe telefoane precum acum mai bine de un deceniu, si nici nu se mai bucura de succesul pe care l-a avut in perioada respectiva, produce totusi dispozitive destul de performante.

Este evident faptul ca tinerii, isi vor alege de fiecare data un model de la cei patru producatori amintiti anterior, atunci cand isi vor dori un smartphone performant, insa trebuie mentionat faptul ca mai sunt si exceptii care opteaza pentru alte branduri, precum Nokia.

Si brandul finlandez scoate o multime de smartphone-uri care pot sa le indeplineasca utilizatorilor toate cerintele. Cu siguranta sunt o multime de dispozitive din gama Lumia, ale celor de la Nokia, care functioneaza fara probleme, si care nu se blocheaza in momentul utilizarii, precum anumite modele de la alti producatori.

Un bun motiv pentru care se merita sa iti indrepti atentia spre modelele Nokia, ar fi faptul ca in cazul unei eventuale defectiuni, preturile pieselor nu vor fi la fel de scumpe precum in cazul dispozitivelor Sony, Samsung, Apple sau HTC.

De exemplu, daca touchscreen-ul nu mai functioneaza, un touchscreen Nokia poate costa cam cu jumatate mai putin decat touchscreen-ul unui model iPhone de exemplu.

Nici pretul de achizitie al telefoanelor mobile inteligente Nokia nu este unul foarte mare, astfel ca iti poti indrepta oricand atentia spre dispozitivele acestui brand, care candva era cel mai indragit de catre utilizatori.

Sistemul de operare al dispozitivelor din gama Nokia Lumia, este Windows Phone, astfel ca in cazul in care iti vei alege un astfel de smartphone, vei avea un dispozitiv diferit de restul. Dintre toti producatorii mai sus amintiti, doar Apple vine cu sistemul de operare iOS, in timp ce restul brandurilor au optat pentru Android.

Deci, se poate spune din acest punct de vedere, ca telefoanele mobile inteligente care sunt fabricate de catre Nokia, sunt speciale.

Referitor la calitatea lor, cu siguranta nu ai de ce sa iti faci griji, pentru ca Nokia nu a scos si nici nu cred ca va scoate candva dispozitive pe piata, care sa fie de o calitate indoielnica.

0 Shares
You May Also Like