De ce sa inveti C++?

De ce sa inveti C++?

0 Shares
0
0
0

Exista mai multe motive pentru care tot mai multi aleg sa faca cursuri programare C++.

Foarte complex

Deoarece C ++ este un nivel mai scazut, limbajul este urias si va trebui sa va ocupati de multe lucruri complexe, cum ar fi gestionarea memoriei si multe altele. De asemenea, trebuie sa scrieti o multime de cod inainte de a obtine un prototip de lucru daca intentionati sa construiti o aplicatie de la zero. Deoarece va fi dificil sa intelegeti cum functioneaza toate functiile din C ++, puteti sa va impuscati cu usurinta in picior.

Ca atare, deoarece este usor pentru un incepator in codificare sa se rataceasca atunci cand invata C + +, recomandam insistent invatarea C ++ cu un mentor. In plus, C ++ are o istorie mai lunga cu dezvoltarea jocului in general, deci exista o multime de bune practici dovedite, un mentor C ++ de la comunitatea de jocuri de noroc va poate invata.

Scalabilitate

C ++, cea mai mare putere este cat de scalabila ar putea fi, astfel incat apps care sunt resurse intensive sunt de obicei construite cu el. Grafica necesita o multime de resurse, motiv pentru care cele mai frumoase jocuri 3D de care va bucurati cu placere sunt construite adesea cu C ++.

Rapid

Ca limba statica, C ++ este, in general, mai performant decat limbile dinamice tiparite, deoarece codul este verificat de tip inainte de a fi executat. Java castiga teren in termeni de viteza, dar in cele din urma, in functie de cat de talentat este dezvoltatorul C ++, C ++ poate fi mai rapid decat Java.

Control

Asa cum am mentionat mai sus, deoarece aveti foarte mult control asupra modului in care aplicatia dvs. utilizeaza resursele, aplicatia dvs. poate prelua foarte putine resurse. In ansamblu, deoarece C ++ poate fi foarte performant in mainile potrivite, intreprinderile folosesc adesea C ++ pentru a codifica functiile care au o dependenta critica de viteza si utilizarea resurselor.

Nu este usor de intretinut

C ++ are nevoie de o multime de cod, ceea ce inseamna ca aveti nevoie de o echipa mare pentru a scala o aplicatie C ++, iar din punct de vedere al investitiei financiare si timpului, C ++ nu este usor de scalabil. De asemenea, din moment ce trebuie sa faceti multe lucruri manual cu C ++, este usor pentru dezvoltatorii mai putin experimentati sau mai putin calificati sa introduca erori in baza de cod. Java a fost dezvoltat deoarece atat de multi dezvoltatori profesionisti faceau greseli, asa ca in ceea ce priveste recrutarea de talente, un dezvoltator C ++ foarte priceput si experimentat poate fi greu de gasit si de asemenea scump pentru a ne permite, motiv pentru care C ++ nu este atat de scalabil.

Desigur, daca obiectivul tau este sa construiesti un joc folosind un motor de joc, aceasta poate fi o problema, dar mai putin critica.

Comunitate

In primul rand, marimea comunitatii este importanta, deoarece cu cat este mai mare o comunitate de limbi de programare, cu atat mai multa sustinere ar fi posibila. Pe masura ce intri in lumea programarii, vei intelege in curand cat de important este sprijinul, deoarece comunitatea dezvoltatorilor are de-a face cu acordarea si primirea de ajutor.

0 Shares
You May Also Like