Cum sa imi decorez bradul de Craciun?

Cum sa imi decorez bradul de Craciun?

3 Shares
0
0
3

In timpul sezonului rece, este minunat sa treci pe langa case cu un brad de Craciun maiestuos la fereastra camerei decorata, la randul ei cu lumini, ghirlande si ornamente. Decorarea unui pom de Craciun este o traditie onorata pentru multe gospodarii, desi decorarea pomului de Craciun, asa cum o stim, nu a castigat popularitate in America pana la sfarsitul secolului al XIX-lea.

Decorurile timpurii au fost in cea mai mare parte ornamente de casa si ghirlande de popcorn vopsite in culori vii, dar decoratiile de astazi includ totul, de la ornamente, pana la discurile de vinil si, desigur, o multime de lumini de Craciun.

Nu sunteti sigur cum vreti sa decorati bradul de Craciun?

Urmati trei pasi simpli pentru decorarea unui brad de Craciun. Primul pas pentru decora un pom de Craciun este adaugarea luminilor.

Luminile de Craciun apar in mod obisnuit pe fire colorate in verde sau alb. Alegeti culoarea firului care se potriveste cu arborele dvs., astfel incat firele sa fie ascunse. Iluminarea pomului de Craciun din interior va da aspectul cel mai dinamic. Incepeti la baza trunchiului, infasurati luminile in jurul fiecarei ramuri mari, deplasandu-va de la trunchi pana la varf si inapoi.

bradul de Craciun

Ce sa folositi cand decorati bradul de Craciun?

  • Lampi traditionale incandescete: aceste lumini de pom de Craciun, care vin intr-o gama larga de dimensiuni si culori, sunt cele mai populare tipuri de lumini de Craciun. Se vor incalzi ramurile unui copac adevarat, care va elibera mirosul de pin in camera.
  • Lampile LEDi: Aceste lumini de Craciun sunt mai noi decat lampile traditionale incandescete si nu produc caldura. Ele sunt de obicei mai scumpe, dar sunt rezistente si complet sigure pentru a decora un pom de Craciun.
  • Globuri luminoase: aceste lumini de pom de Craciun sunt rotunde si vin in mai multe dimensiuni. Ele arata ca niste bile de culoare pe copac, iar in timp au o stralucire mai redusa, insa lumina pe care o produc acopera o suprafata mai mare.

Experimentati cu diferite sisteme de iluminare pana cand gasiti unul care va place – este bine sa amestecati si sa potriviti luminile. Nu exista reguli stricte pentru decorarea unui brad de Craciun. Pentru a evita crengile care se incruciseaza intre lanturile de ghirlande bine stranse, porniti de la varful arborelui si cresteti incet cantitatea de ghirlande, pe masura ce sunt folosite spre baza copacului.

Bradul de Craciun,  simple is always better!

Pentru a evita un aspect incarcat al pomului dvs., decorati bradul de Craciun cu ghirlande care variaza de la simplu la complex. Ghirlandele subtiri, cu margele, aratau cel mai bine din ramura in ramura. Ornamentele din hartie mai groasa, panglicile sau ghirlandele din folie arata cel mai bine infasurate in jurul intregului trunchi.

Urmatorul pas in decorarea unui brad de Craciun este sa folositi ornamentele de Craciun. Mai intai folositi ornamentele care va plac cel mai mult si incercati sa le pozitionati spre varf. Apoi, atarnati ornamentele mai mari, distantandu-le uniform in jurul arborelui. Completati spatiile din jurul decoratiunilor cu ornamente de dimensiuni medii si mici. Asigurati-va ca ati atarnat niste ornamente mai aproape de trunchi pentru a nu parea ca aceasta zona este neglijata.

De asemenea, pentru tot acest ansamblu aveti nevoie de un brad natural sau un brad artificial pe care il puteti comanda de pe BraziCraciun.net.

 

3 Shares
You May Also Like