Unde gasesti un boiler de 100 litri cu 5 ani garantie?

Unde gasesti un boiler de 100 litri cu 5 ani garantie?

0 Shares
0
0
0

Una dintre problemele mari pe care le intampina cumparatorii in ziua de astazi este cea a garantiei. Destul de multi producatori se tem sa Unde gasesti un boiler de 100 litri cu 5 ani garantie?acorde o garantie prea mare unui produs, din diferite motive, iar acest lucru ii poate stopa pe cumparatori din avantul lor de cumparare.

Spre exemplu, daca esti in cautarea unui boiler, vei observa ca majoritatea magazinelor iti vor oferi garantia minima pentru acesta. Exista si exceptii, fireste, acest boiler de 100 litri putand fi gasit cu o garantie de 5 ani.

Si atunci, de unde aceste diferente? Ei bine raspunsul pare a fi unul simplu. Asa cum bine stim, garantia este cea care ne acopera atunci cand produsul se defecteaza subit, aflandu-se in posesia noastra. Fireste, vorbim despre cazurile in care utilizarea lui se face in paramentrii specificati de catre producator si nu altfel, deoarec in cazul unei utilizari irationale, sau atunci cand decidem sa “reparam” in regie proprie, garantia practic se anuleaza.

Acest boiler de 100 litri este un exemplu clar de calitate. Insusi brandul producator devine o garantie, dincolo de carnetelul cu tabele care isi asteapta stampilele verificarii. Asa se intampla atunci cand un producator investeste suficient in a crea produse de o calitate superioara, care sa nu aiba riscuri atunci cand vine vorba despre exploatare.

Vorbim aici despre nenumarate teste de rezistenta, in diverse medii, la diverse forte aplicate. Vorbim despre ani de studiu si calcule ample pe hartie, vorbim despre oameni care si-au dedicat timpul ca brandul sa ajunga cunoscut prin calitate dincolo de publicitate.

Fireste, acest lucru nu inseamna ca un produs care are 2 ani garantie nu este testat. Sau ca nu este potrivit utilizarii. Sau ca se va defecta imediat inceperii utilizarii. Nu, garantia este o masura de siguranta, pe care utilizatorii o primesc pentru a o folosi “in caz ca”.

Insa exista produse foarte bune, care nu se defecteaza timp de ani de zile, chiar daca garantia a fost acordata pentru o perioada de un an sau chiar doi. In unele cazuri, la anumite magazine, chiar ai posibilitatea de a-ti extinde garantia, insa acest lucru este iarasi, doar o masura de precautie. Nu stim cat de benefica este, mai ales in conditiile in care pentru garantia extinsa trebuie sa platesti, insa pentru multe persoane acest lucru constituie un plus.

Acest boiler de 100 litri de care discutam anterior, este un produs pe care multi utilizatori ar da banii, chiar si dincolo de cei 5 ani de garantie. Insa producatorul ofera acest lucru tocmai in ideea de a sigura cumparatorul de ceea ce cumpara. Pentru ca da, este si o masura de marketing pe undeva, insa este o tehnica curata, menita sa aduca clienti in mod elegant si corect.

Cati dintre noi nu am cumpara un produs despre care stim ca este rezistent, ca ne ofera garantie si ca este produs sub o emblema cu zeci de ani poate in spate, ca experienta?

Nu cred ca este cineva care ar putea sa refuze, dar daca este, atunci poate ca site-ul www.shop-einstal.ro, magazinul care comercializeaza o multitudine de astfel de produse de calitate, s-ar putea sa ii schimbe hotararea.

0 Shares
You May Also Like