Turismul dentar - o noua dimensiune a turismului in Republica Moldova

Turismul dentar – o noua dimensiune a turismului in Republica Moldova

0 Shares
0
0
0

Turismul dentar este destinat persoanelor care doresc sa beneficieze de servicii dentare, cum ar fi tratamentul de profilaxie, protezele dentare sau implantarea, in alte orase sau tari, unde serviciile stomatologice sunt furnizate calitativ, dar pretul este mai mic decat in orasul de bastina.

Turismul dentar este o noutate pentru tarile din spatiul post sovietic, in timp ce in Europa este un fenomen deja raspandit. Turistii din tarile dezvoltate sunt fericiti sa calatoreasca in Republica Moldova, pentru a beneficia de servicii dentare de calitate la preturi mai mici. Preturile relativ scazute si timpul redus pentru ingrijirea medicala, fac ca acest tip de turism sa fie din ce in ce mai popular si atractiv. Avantajele turismului dentar in Moldova sunt evidente: turistii pot vizita tara, in acelasi timp, beneficiaza de un tratament dentar complex, economisind o suma considerabila de bani.

In Republica Moldova, multe clinici nu se angajeaza sa trateze turistii dentari, deoarece majoritatea clinicilor publice si private nu sunt echipate pentru a furniza aceste servicii din cauza lipsei unui plan bine coordonat al activitatii, a unei bariere lingvistice si a unei baze tehnice insuficiente. Imperial Dent are tot de ce este nevoie pentru a oferi servicii de calitate pacientilor straini.

Clinica Imperial Dent  lucreaza permanent cu pacientii din intreaga lume. Clinica are o vasta experienta in tratamentul pacientilor din:

 • Romania,
 • Italia,
 • Polonia,
 • Bulgaria,
 • Germania,
 • Marea Britanie,
 • Statele Unite.

Este necesar de remarcat faptul ca aceasta clinica are acelasi echipament si foloseste aceleasi materiale ca si clinicile stomatologice din Europa si SUA, dar in acelasi timp costul implantarii, protezarii si a tratamentului dentar este de cateva ori mai mic!

Un avantaj incontestabil este faptul ca in clinica Imperial Dent, poate fi facut un tratament complex in termeni record. Gama larga de servicii include intreg spectru de manipulari necesare pentru cele mai complicate tratamente dentare. La Imperial Dent puteti efectua un tratament stomatologic complex in timpul vizitei terapeutice, inclusiv tratamentul endodontic cu utilizarea microscopului, pentru un tratament parodontal cu cele mai noi tehnici si materiale.

Protezarea. Lasand modestia la o parte, putem spune ca medicii Imperial Dent utilizeaza cele mai noi tehnologii, pentru a oferi toate optiunile posibile de protezare. Microscopul endodontic Carl Zeiss ofera pacientilor precizie inalta a tratamentului, precum si nivel inalt a complexitatii procedurilor.

Implantarea. Experienta extraordinara si profesionalismul medicilor Imperial Dent, permite efectuarea unor implanturi la nivelul standardelor internationale, datorita utilizarii unor materiale si echipamente de ultima generatie.

Cum decurge programul turismului dentar cu Imperial Dent:

 1. Contactati specialistii clinicii printr-un sunet, prin Skype, sau la adresa de email.
 2. Trimiteti imaginile roentgen, pentru a determina tratamentul de care aveti nevoie.
 3. Tratamentul va avea loc in conformitate cu un plan individual dezvoltat pentru fiecare client.
 4. Va fi stabilit bugetul calatoriei. La necesitate este organizat un transfer.
 5. La dorinta, pacientul este cazat intr-un hotel confortabil sau apartament in apropierea clinicii.
 6. In functie de interesele si preferintele pacientului turist, va fi elaborat si un program de divertisment.

Imperial Dent va invita sa aveti parte de cea mai interactiva calatorie in Republica Moldova, combinata armonios cu un tratament stomatologic de calitate.

0 Shares
You May Also Like