Trucuri pentru ca iPhone 8 sa reziste mai mult timp incarcat.

Trucuri pentru ca iPhone 8 sa reziste mai mult timp incarcat

0 Shares
0
0
0

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt inca doua dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le poti cumpara, dar ele nu sunt perfecte. Utilizatorii iPhone 8 se pot confrunta cu o multime de probleme, inclusiv descararea rapida a bateriei, insa aceasta nu este o surpriza daca tinem cont ca o baterie iPhone 8 are doar o capacitate de 1821 mAh.

In continuare, vom vedea care sunt cele mai importante trucuri care va pot ajuta sa economisiti resurse importante de energie, daca detineti un asemenea telefon.

Reporniti iPhone-ul 8. Uneori este nevoie doar de o repornire simpla. Daca incepeti sa observati scurgerea aparenta de energie a bateriei pe iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, tineti apasat butonul de alimentare si opriti aparatul.

Utilizati modul de alimentare scazuta

IPhone-ul 8 vine cu o functie extrem de utila de economisire a bateriei, numita Mod de alimentare scazuta. Modul de alimentare redus minimizeaza animatiile (puteti face si acest lucru manual) si optimizeaza performanta dispozitivelor. Servicii cum ar fi AirDrop si iCloud Sync vor fi dezactivate, dar puteti efectua in continuare apeluri telefonice, receptiona texte etc. Puteti activa modul de alimentare cu energie electrica ori de cate ori doriti.

Pentru a activa modul Low Power:

  • Intrati in setarile iPhone 8;
  • Apasati Baterie;
  • Atingeti modul de alimentare redus;
  • Comutati-l oricand doriti sa salvati cateva puncte procentuale pentru baterii si nu doriti sa activati Modul Avion.

Puteti, de asemenea, sa puneti o comanda rapida in modul Power Power (Mod de joasa putere) in Control Center (meniul care apare cand treceti din partea de jos a afisajului) pentru a avea acces usor la comutare.

Pentru a face asta:

  • Accesati Setari;
  • Apasati Centrul de control;
  • Atingeti Personalizati comenzile;
  • Atingeti semnul plus plus alaturi de modul Low Power Mode.

Evitati temperaturile extreme. Apple recomanda evitarea temperaturilor extreme. Aparatul dvs. este proiectat sa functioneze in mod normal intre 62 ° si 72 ° F. Daca temperatura depaseste aceste valori este posibil sa observati o fluctuatie anormala a bateriei.

Compania spune ca temperaturile ambientale care sunt mai mari de 95 ° F pot afecta permanent capacitatea bateriei iPhone. Incarcarea dispozitivului iPhone 8 la temperaturi ridicate ale mediului ambiant poate provoca daune suplimentare.

Apple spune, de asemenea, ca dispozitivele iPhone care functioneaza in medii extrem de reci pot prezenta o scadere a duratei de viata a bateriei.

Dezactivati serviciile de localizare. Serviciile de localizare precum GPS pot distruge bateria. Daca ati folosit Waze sau Google Maps, probabil stiti despre ce vorbim. Din fericire, aveti mult control asupra serviciilor care ruleaza in mod activ pe dispozitiv.

Pentru a face acest lucru, mergeti in Setari si atingeti Confidentialitate. In partea de sus veti vedea serviciile de localizare. Apasati-l. Puteti sa le inchideti in totalitate daca le dezactivati, dar va recomandam sa treceti prin aplicatiile dvs. pentru a determina ce aplicatii ar trebui sa va utilizeze serviciile si cand.

Daca o aplicatie pe care abia o utilizati functioneaza in fundal, veti dori sa limitati capacitatile sale. Pentru a face acest lucru, atingeti aplicatia in cauza si selectati Niciodata.

0 Shares
You May Also Like