Tot ce trebuie sa stiti despre colierele cu pandativ de diamant

0 Shares
0
0
0

Femeile iubesc bijuteriile, motiv datorita caruia de multe ori isi indreapta atentia spre cele mai noi bijuterii create in atelierul Tricia Design. La Tricia Design, iubitoarele de bijuterii pot descoperi incepand de la inele, cercei si bratari, cele mai interesante bijuterii, ajungand chiar si la coliere.

Dat fiind faptul ca multe femei isi doresc un colier cu pandativ de diamant, in urmatoarele randuri ale acestui articol, vom discuta despre aceste bijuterii, mult ravnite.

In timp ce colierele cu pandantiv pot parea auto-explicative, exista de fapt o diferenta distincta intre un colier si un pandantiv.

Colierul este termenul umbrela pentru orice tip de bijuterii purtate in jurul gatului, in timp ce un pandantiv este un tip specific de colier care prezinta un farmec care atarna de lantul metalic al colierului. Acest farmec poate fi orice, de la diamante pana la pietre pretioase, sub forma de solitaire sau in cluster.

Colierele cu pandantiv din diamant vin intr-o varietate de stiluri, cum ar fi solitaire, halo, clasic si contemporan. Colierele cu pandantiv solitaire cu diamante constau dintr-o singura piatra pretioasa tinuta pe un lant de metale pretioase si sunt disponibile intr-o singura sau dubla cautiune.

Stilurile de cauzare unica asigura pandantivul cu un singur element de fixare metalic, in timp ce stilurile cu cai duble dispun de doua cercuri metalice. In timp ce pietrele pretioase pentru pandantivele solitare pot veni intr-o varietate de forme, cele mai frecvente taieturi sunt rotunde, printese, perne si ovale.

In timp ce colierul cu pandantiv solitaire cu diamante este perfect pentru cineva care cauta un plus delicios si delicat la colectia lor, colierul halo cu pandantiv diamant atrage un pic mai mult atentia.

Colierele cu pandantiv halo cu diamante prezinta o singura piatra pretioasa centrala – cele mai populare taieturi rotunde, ovale, perne si printese – inconjurate de pietre mai mici. Daca nu puteti decide intre un colier cu pietre pretioase sau diamante, colierele cu halo cu pandantiv cu diamant va permit sa aveti ambele.

Colierele populare halo cu pandantiv cu diamante prezinta o piatra pretioasa centrala cu un halou de diamante cu accent mai mic si sunt o optiune excelenta pentru cei care cauta un pandantiv mai mare. Mai multe stiluri moderne de coliere halo cu pandantiv cu diamante prezinta diverse modele in forma de diamant care inconjoara bijuteria centrala.

In afara stilului de pandantiv cu colier diamant, solitar si halo, stilurile clasice de colier cuprind o gama mai larga de modele de colier cu pandantiv cu pietre pretioase si cu diamante care sunt indragite de multi.

Aceste coliere includ modele precum inimi, chei, ciorchini si pandantive de calatorie care au ajuns sa reprezinte ocazii si repere specifice. De exemplu, inima, nodul dragostei si desenele in forma de cheie care incorporeaza rubinele si diamantele sunt alegeri populare pentru Ziua Indragostitilor, in timp ce calatoria si infinitul sunt reprezentate de colierele cu pietre pretioase si diamante.

In plus fata de stilurile traditionale de colier cu pandantiv, stilurile contemporane cuprind modele mai noi, care sunt populare pentru femeile de toate varstele. Acestea pot include spirale, cercuri de interblocare si alte modele moderne de colier de pandantiv cu pietre pretioase si diamante care incorporeaza lucrari metalice complexe cu accente de pietre pretioase.

Cand achizitionati un pandantiv cu colier de diamante, luati in considerare factori importanti, precum dimensiunea, calitatea, capacitatea de utilizare, forma si designul. In timp ce factori precum marimea si calitatea pot fi determinate de buget, anumite modele – cum ar fi pandantivele halo – sunt alegeri grozave atunci cand cautati o piesa mai mare.

Cand luati in considerare capacitatea de utilizare si forma, nu uitati de taierea pietrelor pretioase sau a diamantelor. Taieturile rotunde sunt adesea mai durabile, deoarece nu au colturi ascutite care pot ciupi si devin prinse pe tesatura. Dar cand vine vorba de factori precum designul, aveti intotdeauna incredere in gustul personal.

0 Shares
You May Also Like