Tot ce trebuie sa stii despre tratamentul cu patura termica

Tot ce trebuie sa stii despre tratamentul cu patura termica

2 Shares
0
0
2

In prezent, exista mai multe saloane cosmetice si centre de infrumusetare care vand termocuverta, iar foarte multe femei sunt dornice sa descopere aceasta noua terapie care le poate ajuta sa isi atinga obiectivele.

Termocuverta este una dintre cele mai noi tehnici de eliminare a lichidelor din tesut, si ajuta la obtinerea unei mai bune circulatii sangvine la nivelul dermei.

Termocuverta este cea care determina o activitate imbunatatita la nivel celular, scaderea in greutate si cel mai important, eliminarea celulitei. Procedeul reprezinta in clipa de fata o alternativa la sauna si este indicat pentru acele persoane care nu suporta temperatura ridicata din sauna clasica.

Pentru ca femeile care isi doresc sa afle mai multe detalii despre aceasta terapie, in cele ce urmeaza vom vedea care sunt etapele tratamentului cu termocuverta.

EXFOLIEREA (peeling corporal) este prima etapa din cadrul tratamentului si se realizeaza folosind o crema speciala care are rolul de a indeparta celulele moarte. Totodata, aceasta crema speciala mai are si rolul de a stimula circulatia, dar contribuie si la pregatirea tesuturilor pentru impachetare, dat fiind faptul ca deschide porii intr-o asa masura incat pielea sa fie receptiva si sa absoarba tratamentul care urmeaza sa fie aplicat. Crema de gomaj se indeparteaza mai apoi cu ajutorul unui servetel sau se mai poate indeparta chiar si cu un prosop uscat. Peelingul se face la inceputul tratamentului, iar apoi se mai face o data pe saptamana.

CREMA TREMO-ACTIVA reprezinta a doua etapa a unui astfel de tratament, iar aici este important de precizat ca se aplica tratamentul cu aceasta crema ales de clienta, in functie de nevoile si obiectivele individuale. Acesta crema speciala este foarte utila dat fiind faptul ca ea confera caldura corpului si activeaza circulatia sanguina.

TERMOSUDATIA este cea de a treia etapa a tratamentului, iar aici deja corpul se impacheteaza intr-o folie speciala de plastic, iar apoi se acopera cu termocuverta. In acest timp, temperatura poate sa ajunga chiar si pana la 75 °C.

CURATAREA reprezinta a patra etapa a tratamentului si se realizeaza la finalul sedintei, atunci cand se desface termocuverta, se indeparteaza folia speciala, iar clienta este stearsa cu un prosop de hartie de unica folosinta.

CREMA ANTICELULITA reprezinta ultima etapa a tratamentului si se aplica prin masaj. O astfel de crema cactioneaza intre 6-8 ore de la aplicare datorita efectului termo-activ.

Tratamentul cu termocuverta poate fi aplicat absolut pe toate zonele care necesita slabire, iar aici discutam despre abdomen, talie, solduri, fese, coapse, gambe si nu in ultumul rand, brate.

Persoanele care au de gand sa urmeaze acest tratament trebuie sa tina cont de urmatoarele detalii:

–        Inainte de tratament nu trebuie sa bea cafea.

–        Este recomandat sa bea multa apa plata in ziua sedintei.

–        Nu trebuie sa consume lichide cel putin o ora de la finalul sedintei de tratament.

–        Impachetarile sunt totale si se realizeaza de sub sani si pana la glezne.

De precizat este faptul ca un asemenea tratament are o multime de indicatii printre care imbunatatirea circulatiei, activarea proceselor metabilice, eliminarea toxinelor, etc.

2 Shares
You May Also Like