Tot ce trebuie sa stii despre flori

Tot ce trebuie sa stii despre flori

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca este vorba despre buchete corporate sau alte tipuri de flori sunt mai multe lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul.

I: Ce tip de motiv de culoare ar trebui sa folosesc pentru a-mi decora casa?

R: Ca regula generala, luati in considerare ce anotimp este. Utilizati culori pamantesti bogate si stralucitoare in timpul sezonului de toamna. Aceste culori includ galben, rugina, chihlimbar, burgundi si rosu. Folositi culori pastelate si luminoase pentru primavara si vara. Acestea pot include citrice, albastru deschis si roz. Pentru iarna, pastrati totul simplu cu alb si argint.

I: Care sunt unele dintre cele mai populare flori de decorat?

R: Florile populare care se folosesc pentru decorarea in casa includ trandafiri, floarea-soarelui, geraniums, lalele, panselute si narcise. Acestea sunt de obicei utilizate daca sunt reale sau artificiale.

I: Care sunt  florile unice de folosit pentru casa mea?

R: Cateva optiuni unice de utilizat pentru decorarea casei dvs. includ begonia, flori de cirese, ghinda neagra, liliac sau lacramioare, capsuni si tradafir de zapada.

Multi oameni se bucura sa aiba flori proaspete expuse in casele si birourile lor. De asemenea, oamenii cumpara flori proaspete ca daruri sau pentru ocazii speciale. Puteti cumpara flori taiate la magazinele de flori, magazinele pentru produse alimentare, pietele fermierilor si standurile de pe sosea. Alege flori taiate si cauta semne de prospetime si evita flori gasi in varsta. Obiectivul tau este sa cumperi cele mai proaspete flori pe care e poti, astfel incat acestea sa dureze cat mai mult posibil.

Simtiti partea inferioara a petalelor.

Glisati usor degetele de la tulpina pana la capetele petalei. Petalele de flori proaspete ar trebui sa se simta ferme. Ascultati pentru un fosnet usor cand va miscati degetele peste partea inferioara a petalelor. Acest sunet este un semn de prospetime in flori.

Respinge florile daca petalele se simt moi, reci sau umede.

Studiati florile. Nu cumparati flori taiate cu culori decolorate, petale transparente, petale care se bat in maro sau petale care cad.

Cautati seminte sau polen varsat in interiorul florilor, ceea ce indica faptul ca florile erau deja batrane  cand au fost taiate.

Alege flori cu muguri care incep sa se deschida peste cele deja deschise. Mugurii de flori vor continua sa se deschida daca sunt pastrate intr-un vas cu apa. Cumparati lalele taiate care sunt complet inchise. Culoarea lalelelor ar trebui sa fie vizibila la varful mugurei, insa laleaua ar trebui sa fie verde in partea de jos.

Inspectati tulpinile florilor taiate. Alegeti-le cu tulpini curate si puternice. Respingeti florile cu tulpini moi, decolorate. Aceasta decolorare indica faptul ca bacteriile au intrat in tulpini si se vor misca in sus pentru a contamina frunzele si florile pe masura ce bacteriile se inmultesc. Inspectati folorile care au tulpinile foarte uzi sau rupte.

Selectati flori taiate cu frunze sanatoase. Frunzele ar trebui sa apara proaspete, ferme si verzi.

Respinge florile cu frunze care se indoaie, galbene, maronii sau cu cristale. Cristalele si decolorarile indica prezenta bacteriilor in frunze.

0 Shares
You May Also Like