Tipuri de extensii clip on

Tipuri de extensii clip on

0 Shares
0
0
0

Atunci cand iti doresti sa ii oferi podoabei tale capilare un par bogat si ondulat, un par mai lung si mai frumos, cu siguranta trebuie sa stii faptul ca singura solutie pe care o ai la dispozitie este reprezentata de acele extensii clip on care sunt de cea mai buna calitate.

Mai intai de toate, trebuie sa cunosti faptul ca acest tip de extensii iti vor oferi un aspect foarte placut, sunt pur si simplu irezistibile, si mai mult decat atat, pot sa fie vopsita in absolut orice nuanta se doreste.

In momentul in care extensiile se bucura de o ingrijire adecvata, acestea pot avea o durata de viata indelungata. Ele pot sa fie utilizate si pentru a oferi mai multe efecte, precum un par mai bogat, un par cu un volum mai mare, un par mai lung, sau pot sa fie iarasi utilizate pentru realizarea unor coafuri mai speciale.

Extensiile pentru par clip on, se impart in doua mari categorii, astfel ca avem extensii clip on din par natural, si extensii clip on din par sintetic, iar ambele tipuri de par pentru extensii pot fi ondulate, vopsite sau drepte, in functie de preferinte.

Atunci cand discutam despre extensiile clip on realizate din par natural, trebuie sa recunoastem faptul ca ele sunt de cea mai buna calitate, si sunt si cele mai cautate. Avantajul acestor extensii este acela ca ele pot sa fie periate si stilizate la fel de bine ca si parul natural, fara a se degrada.

Acest tip de extensii se pot usca, indrepta si ondula, si vin de cele mai multe ori cu clipsuri mai mult decat sigure, astfel incat ele sunt foarte rezistente la rupere. Extensiile pot sa fie prevazute si cu micro clipsuri, care sa dispuna de o banda de silicon pentru un grad mai mare de aderenta.

A doua categorie de extensii pentru par clip on, cuprinde extensiile din par sintetic, care reprezinta o alternativa mai ieftina pentru extensiile din par natural.

In ciuda faptului ca aceste extensii nu par a fi la fel de reale precum extensiile din par natural, acestea pot sa fie si ele folosite in cele mai creative moduri. Deoarece pretul lor este unul mai mic in comparatie cu pretul extensiilor din par natural, cumparatorii pot sa aleaga mai multe tipuri de extensii si mai multe culori.

Ei bine, indiferent de ce tip de extensii pentru par folosesti, trebuie sa le stilizezi pentru a se potrivi intr-un mod perfect cu coafura ta, si trebuie sa le speli exact la fel cum iti speli parul tau natural, iar apoi va trebui sa le lasi sa se usuce.

Pentru a aplica extensiile, va trebui sa iti sectionezi parul in mai multe straturi, dupa care vei avea nevoie de o perie pentru a aranja sectiunile radacinii parului, iar apoi vei incepe sa prinzi extensiile.

Dupa ce vei prinde toate extensiile, ar fi indicat sa perii parul, pentru ca extensiile sa se incadreze cat mai bine in straturile tale de par natural, iar apoi poti utiliza chiar si placa pentru indreptarea parului.

Cea mai buna idee insa, ar fi aceea de a apela la ajutorul unui stilist, pentru ca el zilnic face aceasta munca, si cu siguranta iti va atasa mult mai bine si mai rapid extensiile.

0 Shares
You May Also Like