Ti-ai planificat vacanta, dar a fost intarziat zborul? Afla cum procedezi

Ti-ai planificat vacanta, dar a fost intarziat zborul? Afla cum procedezi

0 Shares
0
0
0

Ritmul vietii contemporane ne dicteaza sa alegem mereu transport mai rapid si convenabil, chiar daca pretul este mai mare. Numarul celor care calatoresc cu avionul s-a triplat in ultimii 10 ani. Aceeasi tendinta o mentin insa si intarzierile, anularile sau schimburile de curse ale avioanelor. Iar daca ai devenit si tu o victima a unor asemenea circumstante si ai avut zboruri anulate sau zboruri intarziate nu trebuie sa stai in aeroport si sa te intristezi. Airadvisor te informeaza despre drepturile tale de a primi compensatii si despagubiri in dependenta de gravitatea incalcarii.

Zbor intarziat? Ce trebuie sa stiu?

Daca ti-ai planificat vacanta sau orarul de munca in mici detalii, iar zborul intarziat ti le-a dat peste cap, trebuie sa stii ca poti primi despagubire.

Aceasta despagubire este valabila daca intarzierea avionului tau nu este mai mica de 3 ore.

Daca te afli in situatia ca ti-a intarziat avionul 3 ore, iar distanta ce trebuia parcursa e mai mica de 1500 km, poti cere despagubire in valoare de 250 Euro. Din moment ce distanta sau timpul intarziat creste, la fel creste si suma cuvenita pentru serviciu neprestat.

La AirAdvisor gasesti toate sumele si conditiile in care poti primi despagubiri in caz de zbor intarziat.

Pe langa despagubiri financiare pe care le poti cere, companiile aeriene sunt obligate sa creeze conditiile minime de asteptare ale clientilor sai.

Astfel, daca intarzierea este de lunga durata, prestatorii de servicii aeriene va asigura mancare, bauturi, cat si 2 sunete telefonice, fax sau e-mail.

Cazarea este, de asemenea, un moment esential ce necesita atentie. In cazul in care zborul are loc la o zi diferenta de timpul initial planificat, transportul gratuit sau cazarea gratuita la hotel este o masura obligatorie satisfacuta de catre companie.

Cum obtin despagubire?

Daca ai avut astfel de experienta in ultimii 3 ani, AirAdvisor este cel care te va ajuta in procesul de obtinere a despagubirii. Sunt 3 pasi foarte simpli pe care trebuie sa ii urmezi pentru ca sa iti faci drepturile respectate.

Introdu informatiile despre zborul tau si in cel mai scurt timp, sistemul AirAdvisor iti va genera compensatiile pe care ai putea sa le primesti- primul pas deja e facut.

AirAdvisor se va ocupa de partea judiciara si depune toate eforturile ca sa in final sa iti vezi drepturile respectate si contul bancar mai plin.

AirAdvisor: cine, ce, cum?

AirAdvisor este compania scopul principal al careia este sa informeze si sa apere drepturile celor ce aleg sa zboare cu avionul si au avut parte de servicii necalitative: zbor intarziat sau anulat. Aceasta isi deruleaza activitatea in conformitate cu prevederile Comisiei Europene si a legislatiei aeriene europene. Pentru mai multe detalii despre cand si de ce primesti despagubire, gasesti pe site-ul AirAdvisor.

Un zbor anulat sau intarziat nu poate fi considerata o situatie fireasca si normala in transportul aerian, in special, daca durata acesteia este considerabila. Apara-ti drepturile si beneficiaza de servicii calitative. Fii informat atunci cand iti planifici calatoria si bucura-te de vacanta la maxim.

0 Shares
You May Also Like