Spalare mochete si covoare

Spalare mochete si covoare

0 Shares
0
0
0

Mocheta sau covorul, reprezinta fara doar si poate o investitie importanta atat pentru locuinta ta cat si pentru firma pe care o detii. Ei bine, asa cum imbracamintea pe care o porti trebuie curatata periodic pentru a fi mereu proaspata asa trebuie sa iti mentii si covorul sau mocheta.

Particulele de praf si murdaria acumulata sunt doi factori daunatori, care diminueaza considerabil durata de viata mochetei sau a covorului si permit totodata dezvoltarea controlata a bacteriilor si a acarienilor, care reprezinta un real pericol pentru sanatate, in mod special pentru copii sau pentru persoanele alergice.

Este recomandata aspirarea covoarelor si a mochetelor de doua ori pe saptamana sau chiar si de trei ori, pentru ca astfel se impiedica depunerea succesiva a straturilor de praf.

Tinand cont insa de faptul ca aspiratoarele de uz casnic pe care le folosim cu totii acasa nu sunt la fel de puternice si de performante precum cele profesionale, ar fi indicat sa optezi si tu pentru serciviul de spalare mochete oferit de catre o firma specializata in acest domeniu de activitate.

O firma care isi desfasoara activitatea in acest domeniu foloseste de fiecare data cele mai performante tehnici, cele mai performante utilaje si cele mai bune substante specifice curatarii mochetelor si a covoarelor pentru a satisface cerintele clientilor.

Un amanunt foarte important de precizat este faptul ca metoda de curatare a covoarelor si a mochetelor difera de la caz la caz, in functie de material din care este tesuta mocheta sau covorul, dar si in functie de gradul de dificultate intalnit si nu in ultimul rand, in functie de suportul pe care sunt montate.

Firmele care presteaza servicii de spalare si curatare a covoarelor si a mochetelor, pentru a atrage clientii le ofera acestora fel si fel de facilitati. De exemplu exista firme care aleg sa spele mochetele sau covoarele clientilor chiar acasa la acestia.

Exista deasemenea firme care presteaza asemenea servicii si care ridica de acasa de la client covoarele sau mochetele, le duc la spalatorie, le curata si le spala, dupa care le livreaza acasa in momentul in care acestea sunt uscate.

Indiferent de faptul ca sunt spalate acasa sau la sediul firmelor, covoarele si mochetele sunt spalate intr-un mod impecabil pentru ca specialistii folosesc echipamente performante, folosesc deasemenea substante si detergenti de cea mai buna calitate, si sunt specializati in aceasta activitate.

Niciodata nu se poate face o comparatie intre doua mochete sau intre doua covoare similare, unul spalat acasa de catre proprietari si unul spalat in cele mai bune si sigure conditii, la o spalatorie profesionala.

Plus de asta, spalarea la spalatorie, prelungeste durata de viata a fibrelor textile, revigoreaza pana si culorile tesaturii.

Asadar, dupa cum se poate observa, un covor sau o mocheta sunt accesorii ideale atat pentru sediul unei firme cat si pentru orice locuinta. Tinand cont de acest aspect este cat se poate de firesc ca aceste accesorii sa fie tot timpul curate, indiferent ca sunt spalate acasa sau ca sunt spalate la spalatorie de catre persoane calificate in aceasta activitate.

0 Shares
You May Also Like