Snick Ambalaje, firma ta pentru un viitor sustenabil

0 Shares
0
0
0

Pentru ca ambalajele din plastic de unica folosinta au fost interzise pe piata de consum, firma Snick Ambalaje a venit cu o soluție sustenabila si pe termen lung. Are o solutie pentru a livra ambalaje de unica folosinta si consumabile pentru industria HoReCa, dar si pentru diverse evenimente, fast-food-uri, pizzerii, rotiserii, cofetarii, brutarii si piata de retail.

Companie tanara si ambitioasa, cu capital 100% romanesc, a reusit ca dupa numai sapte ani de munca sustinuta in echipa sa ajunga lider de piata. Snick Ambalaje nu a facut rabat la calitate, investind in permanenta in dezvoltarea de produse noi, indreptandu-se spre ambalaje biodegradabile, care sa nu dauneze mediului inconjurator.

Clientii care au apelat pentru afacerea lor la firma Snick Ambalaje au avut numai de castigat datorita seriozitatii si eficacitatii serviciilor prestate de aceasta, iar cat despre calitatea produselor acestea au cucerit si alti clienti, dornici sa isi dezvolte afacerea.

Gama de ambalaje, diversificata si cautata pe piata

Printre produsele comercializate de Snick Ambalaje se numara pahare, farfurii, tacamuri, caserole, pungi, sacose si prosoape de hartie.

Paharele si paiele, farfuriile si tavitele, tavile, platourile, tacamurile si paletinele, pungile si sacosele biodegradabile sunt doar cateva din categoriile de produse livrate de Snick Ambalaje. Intentia este de a oferi pietii de consum o alternativa sanatoasa in loc de produse din plastic, mari consumatoare de resurse.

Concepte inovatoare pentru consumabile

Pentru a evita total plasticul daunator, cei de la Snick Ambalaje au introdus in fabricarea consumabilelor conceptul Kraft Natur, din hartie si carton pentru catering si street-food. Astfel paharele, bolurile si capacele au capatat un aspect natur si elegant in acelasi timp, ambalajele avand o componenta de lemn si carton.

Conceptul Natur din trestie de zahar pentru catering si fast food a fost folosit cu succes in fabricarea bolurilor, paharelor si caserolelor BIO natur.

Temperaturile suportate de aceste produse inovatoare pot ajunge si pana la +80 de grade, iar majoritatea dintre ele pot fi folosite si in cuptorul de microunde.

Conceptul Ziar din hartie si carton da o nota trendy ambalajelor fabricate din carton cum ar fi boluri, pahare, meniuri, barcute, caserole, barcute. Hartia din care sunt fabricate este rezistenta la grasimi. Produsul este rezistent la microunde.

Noutatile anului in curs

Pentru a tine pasul cu cerintele in continua fluctuatie a pietei, cei de la Snick Ambalaje au creat caserolele biodegradabile cu capac personalizate in tiraj mic, o noutate absoluta in domeniu.

Snick Ambalaje, mereu cu un pas inainte in inovatii de consumabile!

0 Shares
You May Also Like