Sfaturi utile pentru bradul de Craciun perfect

Sfaturi utile pentru bradul de Craciun perfect

0 Shares
0
0
0

Este la fel in fiecare an in decembrie. Trebuie sa te confrunti cu o dilema: sa alegi un copac natural sau artificial? Fiecare are avantajele si dezavantajele sale, alegerea nu este evidenta.

Ce-ar fi daca anul acesta ti-am scoate un spin din coasta, ajutandu-te sa-ti alegi bradul de Craciun? Indiferent daca preferati un Craciun modern sau traditional, iata o scurta prezentare a diferitilor copaci care ar dori sa gaseasca un loc in camera dvs. de zi.

Cum sa-ti alegi bradul de Craciun? Mici sfaturi de la noi

Pentru a-i asigura prospetimea la cumparare, te sfatuim sa verifici ca culorile sale sunt foarte clare. Simtiti-va liber sa treceti mana de-a lungul unei ramuri pentru a vedea daca acele cad.

Pe partea de inaltime, puteti vedea lucrurile intr-un mod mare daca aveti un spatiu inalt ca varful sa nu se indoaie. Unii brazi de Craciun masoara pana la 2,50 metri, sau chiar mai mult daca faci o cerere personalizata. Pentru forma copacului, aveti doua optiuni din care sa alegeti.

Bradul de Craciun artificial, de ce sa il alegeti?

Bradul artifial e varianta pe care noi o consideram cea mai optima. De ce ? Pentru ca ramurile sale bine distribuite uniform sunt mai potrivite pentru un decor frumos de Craciun. Un copac bine aprovizionat si stufos, care va va permite sa atarnati frumos ghirlande luminoase, globurile si  multe alte tipuri de decoratiuni.

Noi spunem cu siguranta da acestui tip de brad! Cireasa de pe tort: ​​cu greu isi pierde acele si in plus nu ustura. Acesta este un argument mare daca aveti copii. Cand pui cadouri sub brad, este totusi la indemana sa poti lasa aspiratorul in dulap.

Cand sa instalati bradul de Craciun artificial?

Impodobirea bradului marcheaza apropierea sarbatorilor si permite ca magia Craciunului sa se nasca in case. Dar de cand il putem instala? Pentru a afla, intra in joc mai multe criterii, obiceiurile si mai ales natura arborelui. Pentru brazii artificiali de Craciun nu se pune intrebarea, obiectul nu risca sa-si piarda din splendoare asa ca nu exista risc in instalarea lui foarte devreme.

Cea mai raspandita traditie invita la instalarea si impodobirea bradului in prima duminica a lui decembrie, a patra duminica inainte de Ajunul Craciunului, anul acesta aceasta data readuce la 28 noiembrie.

Un alt obicei este impodobirea bradului de Sfantul Nicolae, 6 decembrie. In general, arborii isi gasesc loc in case in prima jumatate a lunii decembrie, stiind ca cu cat este instalat mai devreme, cu atat ne putem bucura mai mult de el.

Cum sa comanzi un brad de la noi?

Cautati o oferta buna pentru achizitionarea bradului? Retineti ca puteti comanda bradul vostru de pe site-ul nostru pentru va fi adus acasa. Retineti ca acesta se vinde in plasa de plastic pentru a facilita transportul. Selectia noastra de brazi Craciun pe care vi oferim au preturi ce variaza usor in functie de dimensiuni.

Acesta este inca un avantaj al brazilor artificiali deorece va lasa oisibilitatea sa ii alegeti in functie de dimensiunile de care dispuneti in casa.

0 Shares
You May Also Like