Sfaturi utile cand cumperi un apartament

Sfaturi utile cand cumperi un apartament

0 Shares
0
0
0

Alegerea unui apartament, se poate dovedi a fi cea mai importanta decizie luata de o persoana sau de o familie, dat fiind faptul ca probabil, acolo va fi locul in care persoana sau familia respectiva isi va petrece tot restul vietii, sau cel putin cativa ani buni din viata.

Din acest motiv, alegerea apartamentului trebuie facuta cu mare atentie, si este necesar sa se tina cont de cateva detalii care conteaza foarte mult. In randurile care urmeaza, vei putea descoperi unele dintre cele mai importante sfaturi care trebuie luate in considerare pentru ca alegerea facuta sa fie cea corecta.

  1. Alege cu atentie zona

Este deosebit de important ca atunci cand ai de gand sa alegi zona, sa tii cont de faptul ca acolo vei locui in urmatorii ani, sau chiar intreaga viata. Asigura-te ca alegi apartamentul intr-o zona linistita si care se potriveste stilului tau de viata.

Asigura-te de-asemenea ca alegi noua locuinta intr-o zona in care accesul la transportul in comun este unul usor. Asigura-te ca ai in apropiere magazine, supermarketuri, centre comerciale, parcuri, sali de sport, farmacii, scoli sau gradinite printre altele. Cu cat toate acestea sunt mai aproape de tine, cu atat mai bine.

  1. Imobil nou sau imobil vechi?

Acesta este un alt lucru care necesita gandire. Trebuie sa stii de la bun inceput daca iti doresti sa cumperi un apartament intr-un bloc construit acum multi ani, sau daca doresti sa optezi pentru un apartament de lux Herastrau.

In mod evident, pretul joaca un rol important in alegerea ta, insa ia in considerare faptul ca intr-adevar, un apartament intr-un imobil vechi este mai ieftin, dar cel mai probabil pe langa pretul platit pentru cumpararea apartamentului, va trebui sa mai scoti multi bani din buzunar pentru renovarea apartamentului.

Daca trebuie sa iti cumperi apoi usi si ferestre noi, parchet, gresie si faianta, obiecte de mobilier, corpuri de iluminat si alte cele necesare pentru a obtine un apartament confortabil, vei ajunge in situatia de a plati mult mai multi bani in comparatie cu pretul unui apartament de lux, recent construit.

Din acest motiv, ar fi indicat sa te gandesti foarte serios la ideea de a-ti alege unul dintre cele mai recent construite apartamente de lux Herastrau. Vei avea posibilitatea de a te muta intr-un apartament de lux, unde totul este pus la dispozitia ta de vanzator, fara a fi nevoie sa mai investesti vreun ban. Apartamentul te asteapta sa te muti cat mai repede.

  1. Compartimentare

Acesta este un alt detaliu foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere cand vrei sa iti cumperi un apartament. Conteaza foarte mult suprafata utila si compartimentarea. Daca vrei sa locuiesti singur/a, un apartament cu o camera poate reprezenta o optiune interesanta.

Pentru un cuplu fara copii, un apartament cu doua camere, bucatarie si baie plus balcon, reprezinta o alegere potrivita. In schimb, daca familia este compusa din trei membrii, atunci de preferat ar fi un apartament cu trei camere, bucatarie, baie si unul sau doua balcoane.

Pentru o familie cu doi sau cu trei copii, ar fi de preferat un apartament cu patru camere, doua bai, bucatarie si doua balcoane.

0 Shares
You May Also Like