Sfaturi pentru o amenajare corecta a gradinii

0 Shares
0
0
0

Stilul oricaror mese si scaune pe care le alegeti are un impact mare asupra aspectului spatiilor dvs. exterioare, desigur. Dar ele ar trebui sa se simta, de asemenea, coezive cu celelalte obiecte decorative si materialele pe care le utilizati.

Bealls a gasit o pereche de seturi de mese de fier, ieftine, putin ruginite, la un atelier de olarit. Cu scaune suplimentare imprastiate in jurul “covorului” pavat, fac un salon ocazional pentru cocktailuri si conversatii.

In alta parte, designerul de interior a creat o camera de zi in aer liber, dar, in loc de rachita cu preturi reduse, au ales scaune de rachita de la un magazin de import si le-au intarit cu vopsea pe baza de spray. Piedestalele de piatra din otel de beton sunt dublate ca locuri suplimentare si mese de cocktail. Un set de mese din aluminiu din otel negru ancoreaza spatiul principal de adunare.

Multe peisaje sunt cele mai romantice dupa intuneric – in stralucirea lunii si cand lumina electrica bine plasata adauga reflectoarelor si lumineaza poteci. Bealls a dus lumina mai departe, suspendand felinare in aer liber in ramurile copacilor.

De asemenea, a folosit lampi de inalta iluminare in stil stradal, pentru a puncta terase si foisoare. Toate aceste corpuri de iluminat coincid cu luminile amplasate pe peretii exteriori ai casei. Pentru mai multe informatii accesati BeekeepingisEasy.

Pe langa selectarea exemplarelor preferate pentru ghivece si piedestal, Bealls a grupat instalatiile in ghivece unde le-ar putea aprecia la nivelul ochilor. Ed, a carui pasiune este suculent-aeoniums, senecios, echeverias, agave afiseaza pe o masa de pin si un dulap de sertare vopsite pe care le-a acoperit cu un izolator de impermeabilizare pentru lemn, toate ghivecele preferate.

“Daca ati ascuns aceste plante in pamant, ar disparea complet din vedere cand plantele mari vor creste in jurul lor”, noteaza Susie. “Asa, puteti studia toate formele lor neobisnuite”.

Audierea picaturilor de apa este o atractie totala dar irezistibila pentru explorarea unei gradini. Ascultati muzica dvs., doriti sa o urmariti pana la sursa ei si in peisajul creat de Beallas exista multe.

O fantana cu un bazin octogonal creeaza coloana sonora lichida pentru gradina de plante medicinale. Altul, echivaland forma coloana a chiparosilor italieni din apropiere, curge in mijlocul unor agave asemanatoare unor flori, atragand colibri. Ambele piese au fost folosite pentru curte.

Fantana cu capete de lei care raceste zona de lounging este o descoperire antica. Parfumurile vegetale, adesea aduse din recipientele arhitecturale, necesita o atentie deosebita: urnele de intrare primesc vizitatorii cu caprifoi si iasomie; giganticele recipiente pentru gradina de flori ofera flori de lamaie; si plantele de noapte se deschid in ghivece in jurul mesei principale.

Anumite plante sunt in mod inerent arhitecturale sau pot fi taiate pentru a arata in felul acesta. Printre cele naturale, pentru a da liniile de ghidare a gradinilor, sunt chiparosii italieni, care se ridica ca niste coloane verzi. Altele includ rozetele Agave care atenueaza faptul ca se invart in jurul unor scari de piatra si fantani in contrast dinamic cu chiparosul ramrod-drept.

0 Shares
You May Also Like