Sfaturi pentru alegerea dresurilor potrivite

0 Shares
0
0
0

Colantii foarte colorati sunt acum la moda. Pentru a alege culoarea, ceea ce as sugera este sa va uitati la culorile predominante ale dulapului. De exemplu, garderoba este de culoare maro si gri, asa ca am mai multe perechi de ciorapi maro si gri. N-am nici un motiv pentru a purta ciorapi negri. Nu poti niciodata sa te inseli cu ciorapii neutri.

Mergand in culori dincolo de cele de baza, aici puteti sa faceti o declaratie de moda, totusi, va sugerez sa continuati cu prudenta deoarece, odata ce va mutati in zona de culoare, creati un punct focal cu ciorapii. Daca picioarele sunt groase sau scurte, alegeti colanti mai intunecati si mai bogati, cum ar fi movul, burgundul, albastrul marin si verdele.

Daca doriti sa faceti mai mult de o declaratie puteti merge pentru culori mai luminoase, dar asigurati-va ca stiti care pantofi se vor potrivi  cu dresurile. Acesta este motivul pentru care imbracarea cu nuante mai bogate, opace de colanti este cel mai bun mod de abordare, deoarece aceste culori mai bogate vor lucra mai bine cu o pereche intunecata de pantofi.

Daca imbracamintea dvs. este prea usoara sau stralucitoare, piciorul dvs. nu va arata la fel de binee, deoarece va fi creata o pauza intre picioare si haine ceea ce poate face ca picioarele dvs. sa fie mai scurte si mai groase.

Brand-ul meu preferat de dresuri este Meia si sunt perfecti pentru a fi purtati in fiecare zi. Imi plac pentru cateva motive. In primul rand, acesti ciorapi sunt practic indestructibili. Am avut o pereche care a tinut cativa ani.

In al doilea rand, imi place caracteristica taliei superioare, deoarece ele creeaza o linie fara sudura peste burta. Atunci cand costumele sunt prea scurte, poate fi creata o sucaleala neuniforma peste talie a ciorapilor. Cu ciorapii cu talie inalta Meia obtin o tinuta perfecta si neteda.

Purtarea ciorapilor cu pantofi deschisi trebuie sa fie una dintre cele mai fierbinti teme de moda dezbatuta de pe planeta. In timp ce niciodata nu voi purta o pereche de ciorapi inchisi cu pantofi deschisi, stiu ca sunt multi care o fac. Personal, as prefera sa imi scot picioarele in evidenta cu niste ciorapi Meia deschisi sau sa nu port deloc ciorapi vara.

Daca sunteti pe cealalta parte a baricadei, ceva ce ce trebuie luat in considerare sunt ciorapi fara calcai pentru tinutele de vara. Exista o multime de marci care ii vand si daca obtineti o pereche destul de groasa, vor rezista chiar si in tinute de vara unde picioarele sunt foarte solicitate si riscul de rupere e mare.

Un lucru pe care l-am vazut foarte mult este purtarea unei perechi de ciorapi opaci cu pantofi deschisi In timp ce nu cred ca este o idee rea asupra persoanei potrivite, este o tendinta care nu functioneaza pentru toata lumea.

Daca mediul de lucru este mai corporativ, daca va simtiti old pentru o tendinta mai experimentala sau daca nu va faceti griji, puneti pantofii de vara deschisi pana cand vremea se incalzeste.

0 Shares
You May Also Like