Sfaturi pentru a fi un web designer de succes

Sfaturi pentru a fi un web designer de succes

0 Shares
0
0
0

 

Pentru a deveni un pun web designer trebuie sa va construiți un portofoliul și continuați să învățați despre cele mai noi aparitii in acest domeniu. Puteti invata lucruri noi si de pe www.howdodesign.com. Pentru a construi portofoliul, pe lângă proiectele personale, puteti accesa si proiectele pe care le-ati avut cu o firma.

În opinia mea, este un mod bun de a invata, lucrand la proiecte reale. De asemenea, nu ezităti să solicitati un loc de muncă indiferent de experienta pe care o aveti. Asadar esti plătit și inveti cum sa gestionezi proiectele reale, cu clienți reali. Nimic nu înlocuiește acest lucru. Trebuie sa aveti grijă de proiecte de la început până la sfârșit, incepand cu design-ul si până la încărcarea lor.

Nu trebuie să fii foarte bun la desen. Dar este bine să cunoașteți elementele de bază pentru a putea schița rapid ideile principale. Poți desena învata sa desenezi o schema in 30 de zile. De asemenea , un bun designer este un bun comunicator.

Pentru a nu pierde nici o tendință Web, în ​​special în ceea ce privește Webdesign-ul, este esențial să va abonati la diferite site-uri de specialitate pentru a obține informațiile necesare și pentru a fi la curent cu noile tendințe. Profesiile de pe Web evolueaza în mod constant odata  cu evoluția rapidă a digitalului, de aici și importanța de a rămâne intotdeauna activ.

De exemplu, puteți creea Alerte Google pentru cuvântul cheie “Web Design” sau “Web” pentru a obține cele mai recente știri despre acest subiect sau pentru a utiliza rețele sociale și a crea o rețea de persoane care au același interes ca si tine.

Pentru a lucra ca Webdesigner, în general, veți fi întrebați daca aveti o bună doză de creativitate, precum și daca aveti cunoștințe în Photoshop (pentru editare foto), Illustrator (pentru desen vectorial) și, uneori, pentru inDesign (pentru imprimare).

Toate aceste programe fac parte din suita Adobe. Stăpânește aceste instrumente pentru a creea grafică foarte buna pentru calculator, logo-uri, bannere, design de site etc. De asemenea, trebuie precizat ca suita Adobe este încă relativ scumpă. Ghidul digital de la 1 & 1 recomandă  un software alternativ gratuit, cum ar fi Inkscape și Gravit, care vă pot permite să

Baza oricărui site web este codul. Daca stiti HTML5 și CSS3 foarte bine, puteti creea cu usurinta structura și designul primului site web. Pentru a face acest lucru, există cursuri online (tutoriale atat video cat si scrise) gratuite sau contra cost care sunt accesibile tuturor. Unele cursuri de e-learning ofera diplome și certificate care sunt recunoscute.

Este ideal pentru persoanele care doresc să-și extindă abilitățile sau care doresc sa își schimbe  domeniul de lucru să se indrepte catre meseria de webdesigner. Aici nu  învățâti doar despre funcționarea comerțului, ci și despre toată partea de comunicare și de afaceri.

Este important să aveți o bază solidă pentru tot ceea ce privește studiul design-ului și webdesign-ului: există câteva documente esențiale care trebuie să existe în biblioteca personala precum: teoria și filosofia designului, managementul strategic, experiența utilizatorilor, tipografia, designul emoțional etc. De asemenea, este bine să păstrați câteva manuale si despre limbajul de programare (CSS3, HTML5).

 

0 Shares
You May Also Like