Sfaturi pentru a alege cel mai bun incalzitor de ceara

0 Shares
0
0
0

Un incalzitor de ceara care se foloseste pentru epilat este un dispozitiv care poate fi folosit acasa de catre femei, astfel incat acestea sa nu mai fie nevoite sa faca drumuri pe la saloane. Este foarte usor de utilizat, asigurand o piele catifelata.

Procesul de epilare este unul destul de simplu, in momentul in care se apeleaza la un aparat specializat. Acesta incalzeste ceara de epilat, care urmeaza sa fie aplicata pe zonele dorite cu ajutorul unei spatule, pe dircetia de crestere a firelor de par, pentru ca mai apoi ceara sa fie indepartata cu o miscare rapida.

Incalzitorul de ceara este un dispozitiv antibacterian, care are proprietati de hidratare si de calmare. Pe piata exista mai multe modele de asemenea aparate, iar unele dintre acestea utilizeaza tipul de ceara reutilizabila.

Incalzitoarele pentru ceara se pot folosi pentru epilarea diverselor zone ale corpului, precum zona axilara, zona inghinala, mainile si picioarele. Inainte de a cumpara insa un incalzitor de ceara este bine sa cunoasteti anumite caracteristici ale aparatului, asa ca mai jos vom prezenta cateva sfaturi utile pentru a alege cel mai bun incalzitor de ceara de pe Shopu.ro.

In magazine, incalzitoarele de ceara se impart in mai multe categorii: incalzitoare clasice, incalzitoare semiprofesionale si incalzitoare profesionale, acestea alimentandu-se la reteaua electrica.

Incalzitorul clasic este cel care foloseste orice tip de ceara existent pe piata, si este realizat din plastic. Mai trebuie precizat despre acesta si ca este dotat cu un termostat reglabil. De exemplu, un recipient cu ceara de 450 de grame se incalzeste in aproximativ un sfert de ora.

Incalzitorul semiprofesional pentru ceara este destinat unei utilizari frecvente, si are un pret moderat. Cu acest model pot fi folosite diferite feluri de ceara.

Incalzitorul profesional este cel mai bun model de pe piata, insa mentionam fpatul ca pretul unui asemenea dispozitiv este mai ridicat decat al celorlalte tipuri. Acest incalzitor poate utiliza atat ceara, cat si parafina pentru a trata diferite parti ale corpului, cum ar fi de exemplu fata, mainile si picioarele. Aceste dispozitive sunt folosite atat in saloanele de cosmetica, cat si pentru uz casnic.

Cum alegi cel mai bun incalzitor de ceara in functie de capacitatea acestuia?

Un factor important pe care trebuie sa il ai in vedere il reprezinta capacitatea aparatului, aceasta fiind cea care determina cantitatea de ceara care trebuie topita. Aceasta caracteristica difera la incalzitoarele de ceara, de la 200 de ml si pana la 400-500 de ml.

Exista pe Shopu.ro insa si aparate cu o capacitate mai mare, de 1000 ml sau chiar de 2.000 de ml. In functie de preferinte si de nevoi, se poate alege un incalzitor de ceara de capacitate potrivita.

Cum alegi cel mai bun incalzitor de ceara in functie de alte caracteristici?

Cea mai buna solutie ar fi aceea de a opta pentru un incalzitor cu termostat, dat fiind faptul ca in acest caz nu trebuie sa stati tot timpul cu ochii pe aparat din moment ce acest are capacitatea de a mentine ceara calda pe tot parcursul procesului de epilare.

Cea mai inteligenta solutie ar fi de-asemenea sa va indreptati atentia spre un recipient interior al aparatului din material metalic (din inox), care este mult mai rezistent.

Ei bine, acestea sunt in mare parte cateva dintre cele mai importante detalii pe care ar fi indicat sa le cunoasteti in momentul in care trebuie sa va indreptati atentia spre un incalzitor pentru ceara, de pe Shopu.ro.

0 Shares
You May Also Like