Saltea anatomica cu fermitate ridicata

Saltea anatomica cu fermitate ridicata

0 Shares
0
0
0

Somnart evalueaza cu atentie criteriile de selectie a materialelor de constructie ale saltelelor anatomice pentru a gasi solutii capabile sa produca un beneficiu pentru somn, astfel incat perioada de odihna sa poata fi restaurator si in acelasi timp sa pastreze sanatatea omului.

Saltelele anatomice pot fi realizate cu diferite tipuri de materiale: printre altele producem saltele anatomice din latex si saltele anatomice din spuma cu memorie, folosind si ingrediente naturale precum soia si aloe vera.

Utilizarea acestor saltele anatomice va permite sa combinati toate caracteristicile saltelei ortopedice, deoarece pozitia coloanei vertebrale si a articulatiilor este locul potrivit pentru o buna odihna, pentru un beneficiu asupra sanatatii generale.

Exista multe boli cauzate de un somn relaxat: daca articulatiile, gatul si coloana vertebrala nu sunt relaxate corespunzator pot aparea probleme musculare.

Toate  saltelele anatomice realizate de la Somnart sunt disponibile in varianta single, double si one si half si sunt imbunatatite in continuare cu criterii de densitate bazate pe greutatea persoanei, astfel incat presiunea exercitata de corp in repaus permitand modelarea formei salteaua atat de anatomica.

Ei bine, in zilele noastre, saltelele ortopedice s-au raspandit pe piata ca un incendiu. Acest echipament de somn a fost abordat pe scara larga ca un suport fiziologic conceput stiintific si functional pentru un somn de calitate.

Saltelele ortopedice au multe beneficii. In timp ce stabilim o privire impartiala asupra saltelei ortopedice, vom explora prin avantajele acestui aparat de dormit.

Iata principalele beneficii ale utilizarii saltelelor anatomice

Conceputa special pentru a oferi un suport si un confort excelent, o saltea anatomica ofera multe beneficii.

Distributie uniforma a greutatii

O saltea anatomica raspandeste uniform greutatea corpului pentru a preveni acumularea de puncte de presiune, in special in gat, spate si solduri.

Alinierea corecta a coloanei vertebrale

Saltelele anatomice asigura alinierea corecta a coloanei vertebrale pentru a ajuta la atenuarea stresului coloanei vertebrale si la reducerea durerilor de spate.

Postura sanatoasa

O saltea anatomica va ajuta sa adoptati o postura corecta in timp ce dormi, promovand o circulatie sanguina mai sanatoasa pe tot parcursul noptii.

O saltea ortopedica este potrivita pentru mine?

O saltea anatomica ofera un mare sprijin si ameliorare a presiunii pentru a ajuta la reducerea durerilor. Cititi mai departe pentru a afla cum ar putea beneficia o saltea ortopedica.

Tipuri de saltele

Daca tocmai incepeti sa cautati o saltea noua, probabil ati observat ca numarul de optiuni poate fi ametitor. O modalitate utila de a va obtine rulmentii este sa incepeti prin a va gandi la tipurile de saltele.

Aproape toate saltelele pot fi identificate ca fiind unul dintre cele cinci tipuri – spuma, arc interior, hibrid, latex sau anatomica. In ultimii ani, insa, alte tipuri de saltele au crescut in popularitate.

Aceste alte tipuri de saltele si-au extins acoperirea in primul rand oferind o performanta mai dinamica. De asemenea, au devenit mai accesibile si accesibile odata cu cresterea industriei saltelelor online.

Cunoasterea elementelor de baza despre fiecare dintre aceste tipuri poate servi drept baza pe care puteti continua cautarea celei mai bune saltele.

Salteaua Anatomica Somnart FermiMax Aloe Vera – fermitate ridicata – 160×200 cm este tot ceea ce aveti nevoie pentru un somn odihnitor.

0 Shares
You May Also Like