Service OnLaptop

S-a lansat serviciul Premium Service de la OnLaptop

0 Shares
0
0
0

OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre din Bucuresti care se ocupa cu repararea laptopurilor, PC-urilor si a sistemelor all in one. Acestia au lansat de curand noul serviciu Premium Service care va poate ajuta in orice problema ati intampina cu device-ul detinut.

Este binecunoscut faptul ca laptopurile sunt unele dintre cele mai utilizate device-uri in ziua de astazi, lucru ce se datoreaza performantelor inalte pe care le au, dar si usurintei pe care vi-o pot oferi atunci cand alegeti sa lucrati din locatii diferite.

Exista situatii in care anumite componente se pot defecta sau sistemul sa nu mai porneasca, fiind frustrant mai ales atunci cand aveti cea mai mare nevoie de el. OnLaptop a conceput acest nou pachet pentru ca toata lumea din Romania sa poate beneficia de reparatii profesioniste rapide si de cea mai inalta calitate.

Pe site-ul lor veti gasi diverse modele display laptop sau alte piese necesare pentru a le inlocui, putand astfel sa va bucurati in continuare de aparatul dumneavoastra. Varianta achizitionarii unui nou device in cazul in care acesta s-a stricat nu mai este viabila. Tot mai multe persoane au inceput sa inteleaga beneficiile unui service laptop pentru a face economii substantiale.

Ce ofera noul serviciu Premium service?

Retur gratuit in 60 de zile

 

Beneficiati de posibilitatea de a returna in 60 de zile piesele achizitionate cu montaj oferit de la OnLaptop, pentru a va orienta catre un upgrade sau o alta componenta care sa fie compatibila cu sistemul detinut.

Montaj rapid

Cu totii avem nevoie in fiecare zi de laptop pentru a ne finaliza proiectele zilnice indiferent ca este vorba de job sau scoala. La OnLaptop un display poate fi inlocuit in doar 60 de minte de la primirea lui, fiind una dintre cele mai rapide servicii de pe piata din Romania. Pe site-ul lor veti gasi diverse modele display laptop care sa se potriveasca cu modelul pe care il aveti.

Pick-Up & Return gratuit

Nu mai este necesar sa va deplasati la sediul lor. Acum cu noul serviciu Premium Service ridicarea aparatului este gratuita, cat si returnarea lui, fiind in deplina siguranta pe toata perioada transportului. Timpul este limitat si aveti nevoie ca toata operatiunea sa se desfasoare rapid si confortabil fara sa va dea peste cap planurile zilnice. Astfel puteti completa formularul online pentru a va programa ridicarea laptopului in cel mai scurt timp.

Prioritate in service

Beneficiiand de acest serviciu, veti avea prioritate in reparatiile pe care le aveti de realizat. Expertii lor se vor apuca de treaba chiar din prima clipa de la receptionarea aparatului.

Inlocuire gratuita pe perioada garantiei

Pe toata perioada garantiei aveti optiunea de a inlocui piesele montate de acestia pentru a beneficia de un upgrade sau de alte componente compatibile.

OnLaptop este format numai din tehnicieni cu experienta care lucreaza in domeniu de peste 10 ani. Acestia au reusit in toata aceasta perioada sa repare peste 10 000 de device-uri, 90% dintre ele fiind realizate chiar in aceasi zi. OnLaptop este solutia ideala pentru oricine intampina dificultati atat hardware, cat si software.

0 Shares
You May Also Like