Rochii ideale pentru femeile cu kilograme in plus

Rochii ideale pentru femeile cu kilograme in plus

0 Shares
0
0
0

Imaginea conteaza extrem de mult in zilele noastre, iar femeile sunt constiente de acest aspect, astfel ca oriunde ar trebui acestea sa mearga, la cumparaturi, la sala, la servici sau la o terasa, isi vor dori sa arate impecabil.

Ei bine, in momentul in care trebuie sa participe la un eveniment important, cu siguranta fiecare femeie isi va indrepta atentia spre rochii de seara, pentru ca o astfel de rochie este ideala pentru ca o femeie sa fie eleganta, si sa se simta bine in pielea sa.

Atunci cand isi aleg rochiile, femeile cu siguranta trebuie sa tina cont de cateva aspecte importante, printre care si forma corpului, pentru a-si alege rochii elegante care sa le avantajeze.

Trebuie mentionat insa si faptul ca si situatii in care anumite femei se lupta cu kilogramele in plus, iar acestora le este destul de dificil sa isi aleaga rochia ideala, insa in cele ce urmeaza in acest articol, ele vor putea gasi cateva sfaturi utile pentru alegerea rochiei perfecte.

In primul rand, in cazul femeilor mai plinute, ideale sunt rochiile cu decolteul in V, rochii care pot oferi iluzia optica de alungire a taliei. Aceste rochii sunt ideale, mai ales pentru ca femeile mai plinute de regula, au si bustul mai generos.

Tot in cazul femeilor mai plinute, ideal ear fi si rochiile drepte, care pot sa ascunda soldurile cu imperfectiuni. O rochie dreapta nu doar ca va masca imperfectiunile din zona soldurilor, insa aceasta va pune in valoare si picioarele, iar astfel femeia care va purta o asemenea rochie se va simti atragatoare.

O rochie dreapta ideala pentru femeile care se lupta cu kilogramele in plus, ar fi aceea care sa aiba o lungime pana deasupra genunchiului. Pentru a avea o talie de invidiat, o astfel de rochie se poate purta si cu o curea.

Rochiile Cloche sunt ideale si ele pentru femeile plinute, in primul rand datorita faptului ca aceste rochii avantajeaza orice silueta.

O asemenea rochie este perfecta in cazul unei talii accentuate, iar astfel se va crea rapid iluzia de silueta de tip clepsidra. Si o astfel de rochie poate fi purtata cu curea in jurul taliei, insa oricum, chiar si fara curea, croiul cloche va sublinia talia.

Un alt model de rochie ideal pentru femeile care au cateva kilograme in plus, ar fi rochia bodycon, care poate crea imaginea unei siluete de invidiat.

In ciuda faptului ca pare destul de greu de crezut ca si femeile plinute pot purta o astfel de rochie pentru ascunderea unor kilograme in plus, o astfel de rochie realizata din catifea, va sta stransa pe corp, iar in acest fel imperfectiunile nu vor fi lasate sa se vada.

Acest lucru inseamna ca silueta va fi scoasa in evidenta de catre o rochie bodycon, iar corpul va arata perfect conturat.

Ei bine, dupa cum se poate observa, chiar si femeile plinute pot purta rochii elegante, pentru ca se gasesc diferite modele care sa le ajute sa isi scoata in evidenta calitatile, si sa mascheze kilogramele in plus.

 

0 Shares
You May Also Like