Programeaza-te la salon in Cluj exact atunci cand iti doresti, cu Stailer!

0 Shares
0
0
0

Locuiești in Cluj și tot nu poți obține o programare la salon atunci când îți dorești? Păi în ce lume trăiești, pentru că sigur nu faci parte încă din lumea Stailer! Nu mai există acum ideea de a merge din ușă în ușă la salon pentru a găsi un loc liber. Nu te mai milogi de acum la fiecare stilist să te primească și pe tine că ai nevoie de o schimbare.

Dacă poți să crezi, nu mai este nevoie nici măcar să vorbești cu ei la telefon. Este incomod, știu să vorbești cu un necunoscut, pe care oricum îl reții din treabă și care are agenda plină, deci degeaba îți depășești acest trac de a purta conversații telefonice, pentru că tot în zadar este.

Să trecem peste toate aceste scenarii deranjante care nu plac nimănui, dar prin care am trecut cu toții. Am menționat de lumea Stailer, care în curând va deveni lumea noastră Stailer, pentru că te vei alătura cu siguranță.

Asta dacă nu îți place cumva să te torturezi singur, caz în care nu vei adopta această metodă inovativă. Descoperă în continuarea articolului ce este această minune adusă pe pământ pe nume Stailer și cum te poate ajuta. Sneak peak: este cel care îți rezolvă toate problemele în materie de hair&beauty.

De ce Stailer? Pentru cine e Stailer? Ce înseamnă Stailer?

Majoritatea întrebărilor sunt în zadar, cel puțin pentru mine, că eu nu văd o altă variantă decât Stailer, de când a apărut în viața mea. Deci, să începem cu începutul. Stailer este o platformă inovativă care a apărut din dorința reprezentanților de a facilita tot procesul care era înainte lung și obositor, de a te programa la salon.

Este activă pentru saloanele din Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București, pentru moment. Deci aproape toate saloanele din aceste orașe pot fi găsite pe platformă. Acolo poți vedea programul fiecărui stilist, astfel încât să te programezi atunci când poți tu ajunge. Dacă ești interesat de programari la salonul Nuage din Cluj, spre exemplu, îl poți găsi pe Stailer, odată cu locurile libere. Totul se întâmplă online și este complet gratuit pentru oricine vrea să o utilizeze.

Este foarte simplu de utilizat, deci chiar și cei certați cu tehnologia pot să se bucure de aceste servicii fără prea multe bătăi de cap. Indiferent dacă ești bărbat, femeie, tânăr, bătrân, pensionar etc. platforma nu ține cont de astfel de criterii. Accesezi, selectezi și finalizezi programarea.

Răspunsul la toate întrebările

Alte nelămuriri care pot apărea ar fi cu privire la costuri ascunse. Te asigur că nu există. Poate ești interesat de alte servicii disponibile. Toate serviciile pe care le întâlnești la saloanele de beauty, sunt disponibile și aici. Poți să vezi vezi lista saloanelor de manichiura si pedichiura din Cluj, precum și lista saloanelor de cosmetică, hairstyle, make-up, chiar și masaj de relaxare.

Da, te poți programa cu Stailer chiar dacă nu ești locuitor a unui oraș menționat. Oricând ești prin trecere, poți vizita și scaunul stilistului dacă vrei să beneficiezi de o schimbare de look. Poți face absolut totul online. Dacă ai cont beneficiezi de și mai multe avantaje, pe care te las să le descoperi singur.

După ce realizezi o programare primești un mesaj de confirmare pe telefon și asta este tot. Trebuie mai apoi să mergi să să te răsfeți la salon. Poți programa chiar și un prieten, iar dacă ai nevoie să anulezi din orice motiv, online este cel mai simplu, de aceea ai această variantă. Ai chiar și hartă după care să te ghidezi și multe altele.

Dacă a rămas totuși vreo întrebare fără răspuns, trimite e-mail la adresa support@stailer.ro sau accesează site-ul oficial și mergi la salonul preferat chiar azi!

0 Shares
You May Also Like