Probleme cunoscute si solutii pentru iPhone 6s

Probleme cunoscute si solutii pentru iPhone 6s

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca Apple a scos pe piata dispozitive mult mai noi, iPhone 6s ramane un smartphone apreciat, si care este folosit in continuare de catre multi fani Apple. Foarte multi utilizatori sunt multumiti si in clipa de fata de felul in care se comporta dispozitivele lor.

Exista si utilizatori care pana acum au ajuns cu dispozitivele in service pentru diferite probleme, cum ar fi o inlocuire display iPhone 6s. Alti utilizatori s-au confruntat cu diferite probleme precum urmatoarele:

GPS-ul continua sa scada

Se pare ca o multime de oameni sufera cu GPS-ul pe iPhone 6S care nu functioneaza corect. Exista o multime de rapoarte care arata ca iPhone 6s continua sa renunte la conexiune. Exista, de asemenea, plangeri ca uneori nu reuseste sa stabileasca o rezolvare, chiar si intr-o zona deschisa in aer liber. Aceasta pare a fi o problema mai frecventa in Europa decat in ​​Statele Unite.

Solutie:

  • Multi oameni spun ca oprirea LTE imbunatateste dramatic performantele GPS, determinand speculatiile ca are ceva de-a face cu benzile specifice 4G LTE folosite de unii transportatori. Puteti incerca acest lucru accesand Setari> Celular (sau mobil)> Voce si date si alegand 3G.
  • Imagini de fundal live nu functioneaza
  • Putini oameni afla ca nu au optiunea de a alege imagini de fundal live pe iPhone 6S sau ca nu se anima corect.

Solutii potentiale:

  • Asigurati-va ca nu aveti modul Low Power activat, deoarece dezactiveaza imagini de fundal live. O vei gasi in Setari> Baterie.
  • Uneori trecerea la o imagine statica, iar apoi din nou, o sa functioneze. Accesati Setari> Tapet> Alegeti un fundal nou si alegeti o imagine din Stills. Acum, reveniti si schimbati imaginea de fundal pe care o doriti in Live.

Procentul bateriei se blocheaza

Cativa oameni au descoperit ca pictograma bateriei de pe iPhone 6S sau 6S Plus se poate bloca si poate opri actualizarea. S-ar putea sa credeti ca aveti o multime de durata de viata a bateriei, dar de fapt pictograma procentului de baterie nu mai este exacta.

Solutii potentiale:

  • Daca reporniti iPhone-ul, acesta ar trebui sa rezolve temporar problema. Apasati si mentineti apasat butonul Sleep / Wake, trageti glisorul pentru a dezactiva, apoi apasati si mentineti apasat Sleep / Wake pentru al porni din nou. In mod alternativ, puteti tine apasat butoanele Sleep / Wake si Home pana cand veti vedea sigla Apple pe ecranul iPhone.
  • Apple a sugerat ca acest lucru este legat de schimbarea manuala a timpului. Accesati Setari> General> Data si ora si asigurati-va ca Setarea automata este activata.

Atingerea legaturilor in Safari provoaca inghet

Multi oameni s-au confruntat cu o eroare grava dupa actualizarea la iOS 9.3. Atingerea si apasarea indelungata a hyperlink-urilor in Safari, posta, mesaje, note si alte aplicatii ar putea determina aplicatia sa inghete, sa nu raspunda sau sa se defecteze.

Solutii de rezolvare:

  • Faceti dublu click pe butonul Acasa si glisati Safari sau orice alta aplicatie problematica. Apoi, tineti apasate butoanele Home si Sleep / Wake impreuna pana cand vedeti sigla Apple. Problema poate reveni.
  • Accesati Setari> Safari> Avansat si comutati JavaScript.
  • Utilizati Google Chrome in loc de Safari.
0 Shares
You May Also Like