Prezentare Huawei P Smart + 2019

Prezentare Huawei P Smart + 2019

0 Shares
0
0
0

A avea un smartphone performant in zilele noastre, cu siguranta este o necesitate, tinand cont de multimea de aplicatii pe care le putem instala pe un smartphone, si de cat de mult ne pot acestea simplifica viata.

Tinand cont de numarul mare de producatori de telefoane mobile, este uneori dificil de facut o alegere, insa cele mai multe telefoane care au nevoie de un smartphone nou in ultimul timp, isi indreapta atentia spre telefoane Huawei. Unul dintre cele mai cautate dispozitive ale brandului este P Smart + 2019, pe care vi-l si prezentam pe scurt in continuare.

Usor de prins-o in mana pentru a-l transporta

Huawei P Smart + 2019 are dimensiunile perfecte, motiv pentru care se poate tine cu usurinta intr-o mana. Chiar si atunci cand il tineti impreuna cu alte lucruri, cum ar fi un portofel, dimensiunea acestuia face dificila scaderea accidentala.

Dimensiunea si greutatea Huawei P Smart + 2019

Caroseria Huawei P Smart + 2019 are o latime de 93,9 mm, 155,2 mm lungime, si 8 mm grosime. De asemenea, dimensiunea ecranului este de 6,21 inchi, iar P Smart + 2019 cantareste 160 g.

Afisaj Huawei P Smart + 2019

Huawei P Smart + 2019 are un ecran LCD LTS IPS cu o rezolutie de 1080 x 2340. Comparativ cu telefoanele inteligente din gama sa, ecranul sau este relativ frumos si magini impresionante, chiar si cand este aproape sau cand il utilizati pentru VR.

Durata de viata a bateriei Huawei P Smart + 2019

Huawei P Smart + 2019 are o capacitate a bateriei de 3400 mAh. Chiar daca exista si alte telefoane Huawei care au baterii mai performante, cum ar fi modelul P Smart Z, ca sa nu mai zicem de P30 Pro; in ceea ce priveste perioada de utilizare a telefonului pana la descarcarea totala a bateriei, P Smart + 2019, nu sta rau, dispozitivul rezistand mai mult incarcat decat majoritatea telefoanelor din aceiasi gama, ale producatorilor concurenti.

Camera foto Huawei P Smart + 2019

Huawei P Smart + 2019 are o camera din spate cu 24 MP. Camera frontala are 8 MP, si poate fi suficienta pentru realizarea selfie-urilor, care ulterior vor fi incarcate cel mai probabil pe retelele de socializare.

Are performante suficiente pentru a face alte sarcini in timp ce cautati lucruri si utilizati retele sociale

Chiar daca porniti mai multe aplicatii in acelasi timp sau comutati frecvent intre aplicatii, veti avea performante bune. Se poate spune ca performanta este mai mult decat suficienta daca faci doar cercetare si SNS.

Are performante suficiente pentru a cauta lucruri si a utiliza retele sociale

Daca este vorba doar de SNS precum Facebook si Instagram si unele cautari pe internet, performantele sunt suficiente.

Are performante suficiente pentru a efectua apeluri si a trimite emailuri

Fie ca este vorba de un apel telefonic, de e-mail sau in timpul unui chat, Huawei P Smart + 2019 ofera performante bune. Chiar si atunci cand utilizati telefonul in situatii solicitante, puteti utiliza telefonul confortabil, deoarece de obicei nu va exista niciun decalaj.

0 Shares
You May Also Like