Perne antimicrobiene si ecologice: cum sa le alegi bine?

Perne antimicrobiene si ecologice: cum sa le alegi bine?

0 Shares
0
0
0

Cauți un set 2 perne Somnomed antimicrobiene si antifungice 50 x 70 cm, lavabile la 95°C, vidat, dar te-ai pierdut în valul de informații și produse de pe piață? Nu intra în panică, te vom ajuta să găsesti o pernă în mod natural și, în plus, confortabilă.

Așternut și alergie

Alergii la acarieni: problema lenjeriei de pat

A fi alergic poate fi o problemă zilnică, dar din fericire există soluții pentru a evita sau ameliora alergiile în așternutul tau. În lenjerie de pat, problema este în principal alergiile la acarieni.

Dacă ești alergic la acarieni, pot apărea diferite simptome când te trezești sau când te afli în dormitor. Simptomele sunt de obicei: nas înfundat, strănut, mâncărime… Aceste simptome iti pot face nopțile și somnul insuportabile.

Dacă esti alergic la acarieni și ai probleme respiratorii, (chiar dacă nu esti alergic, a avea o perne antiacarieni si antimicrobiene iti permite și să nu devii unul) alegerea unei perne antiacarieni poate fi alegerea bună!

Într-adevăr, petrecem în medie 7 ore pe pernă și capul tău se sprijină direct pe ea. Acarienii si microbii se hrănesc cu celulele moarte ale pielii noastre, părului nostru… care cad noaptea pe perne. Unele umpluturi favorizează proliferarea acarienilor și bacteriilor.

Perne de evitat

Materiale sintetice și unele naturale

Unele umpluturi sunt adorate de animalele mici. Într-adevăr, le plac materialele care nu respiră, favorizând astfel căldura și umiditatea.

Acarienii și alte bacterii iubesc locurile umede și calde, cum ar fi:

  • Pernele sintetice care nu sunt foarte respirabile, perfecte pentru raspandirea acarienilor si bacteriilor.
  • Materialele naturale precum penele sau puful sunt adesea considerate cuiburi pentru praf și animale mici. Unele dintre aceste perne oferă tratamente mai mult sau mai puțin naturale pentru a preveni proliferarea. Apoi trebuie spălate în mod regulat pentru a îndepărta impuritățile.

Cele cu chimicale

Evita să te arunci pe produse chimice cu mențiunile „antiacarieni”. Pe piata se gasesc tot felul de produse (tratamente, aspiratoare etc.) pentru lupta impotriva acarienilor. Dar trebuie să fii atenț pentru că eficacitatea lor este rareori dovedită științific, dar nocivitatea lor da!

Nu te lăsa păcăliț nici de pernele umplute cu acarieni de praf. Producătorii folosesc permetrin sau ulei de neem (un insecticid interzis la vânzare în unele tari) sau geraniol  pentru a trata pernele si pentru a le face împotriva acarienilor.

În domeniul lenjeriei de pat sunt posibile și recurente mai multe tratamente:

  • Anti-acarieni pentru a lupta impotriva acarienilor,
  • Anti-bacteriene pentru a lupta impotriva bacteriilor,
  • Anti-fungice pentru a lupta impotriva ciupercilor.

Optează pentru perne Somnomed antimicrobiene si antifungice cu calități naturale anti-acarieni, bacteriene și fungice, mai eficiente, mai durabile și mai bune pentru sănătatea ta.

Perne anti-acarieni natural?

Pentru a preveni proliferarea acarienilor, o pernă naturala antiacarieni este cea mai eficientă, deoarece acarienii pur și simplu nu merg acolo.

Alegerea unei perne hipoalergenice si antimicrobiene

Știai că există materiale natural hipoalergenice? Pernele din latex 100% natural oferă calități naturale antimicrobiene.

Datorită proprietăților sale respirabile și ventilației excelente (ceea ce o face un aliat dacă ai probleme de transpirație nocturnă), acarienii de praf nu se cuibăresc și bacteriile nu cresc pe pernă.

0 Shares
You May Also Like