Pensionarea și construcția unei piscine – da sau nu?

0 Shares
0
0
0

Când este cel mai bun moment pentru a construi o piscină? Într-un articol anterior, am concluzionat că toamna este o alegere înțeleaptă. Cu toate acestea, un mod diferit de a răspunde la întrebare este să iei în considerare care etapă a vieții este perfectă pentru a îmbunătăți curtea din spate cu o piscină.

Pentru mulți oameni, răspunsul la această întrebare este pensionarea. Atunci mulți dintre noi avem în sfârșit bani pentru a ne permite o piscină și timp pentru a ne bucura de ea. Desigur, este posibil să nu arătăm la fel de bine într-un costum de baie ca pe vremuri – dar hei, pentru asta sunt gardurile corect?

Desigur că nu este o variantă universală. Unii oameni nici la pensie nu se aleg cu suficienți bani pentru a construi o piscină, alții consideră că este prea multă bătaie de cap și vor să călătorească nu să fie legați de casă și mai este o categorie care nu se încadrează în tiparul nostru și anume, norocoșii care stau în apropierea unui ștrand public unde se pot duce oricând, plătesc biletul cu reducere de pensionari și se bucură doar de beneficii, uitând de grija întreținerii unei piscine.

Dar dacă îi excludem pe cei menționați mai sus, există cealaltă categorie de oameni, ajunși la vârsta pensionării care consideră că nimic nu este mai atrăgător decât o casă cu piscină. Dacă te-ai pensionat deja sau ești aproape de vârsta de pensionare, iată trei motive pentru care ai nevoie de o piscină la tine acasă.

1.E momentul să faci ce ți-ai dorit

După ani de muncă, pensionarea ar trebui să fie despre a face lucrurile pe care îți doreai de mult să le faci. Dacă prin lista ta de activități ai inclus și înotul sau relaxarea la soare (sau ambele), atunci este momentul să te apuci de planurile pentru piscina din beton care se va construi în curtea casei tale și care îți va aduce bucurie și relaxare. O schimbare majoră este binevenită din când în când, mai ales că de acum urmează să petreci mult mai mult timp acasă, iar dacă nu îți dorești să călătorești prea mult cu siguranță vei aprecia o noua construcție în grădină.

2.Exercițiile în apă mențin corpul tonifiat

Exercițiile în apă oferă beneficii pentru sănătate oamenilor de toate vârstele, dar există avantaje suplimentare pentru persoanele trecute de 60 de ani. Poate că cel mai important lucru este că acest tip de exerciții nu pune presiune pe articulațiile mai fragile ale celor mai în vârstă precum exercițiile din sala de forță.

Deci, piscina din curtea proprie poate fi utilă și pentru sănătate, nu doar pentru relaxare, astfel poți să îți menții un stil de viață sănătos făcând mișcare într-un mod plăcut, chiar și la pensie.

3.Este scuza ideală să îți aduci familia și prietenii aproape

Unul dintre dezavantajele pensionării este că ai tendința de a pierde legătura cu oamenii – și în afară de câțiva colegi enervanți de care abia așteptai să scapi, în rest nu este un lucru prea bun. Cu propria piscină, ai creat locul perfect pentru a găzdui petreceri pentru prieteni și familie. Și dacă ai nepoți, o piscină este locul excelent pentru distracție și relaxare și pentru a crea amintiri frumoase.

Piscina ta va deveni efectiv un magnet imbatabil pentru nepoții tăi dragi.

Așa că nu mai aștepta! Fă-ți calculele, documentează-te despre cele mai bune variante și pornește în aventura construcției unei piscine. Cu siguranță nu vei regreta!

0 Shares
You May Also Like