Pandemie in tara – intre timp, in Botosani….

0 Shares
0
0
0

Inca ne confruntam cu efectele pandemiei. Sunt zeci de cazuri inregistrate in fiecare zi. Situatia nu este prea roz. Aflam ce se intampla nu doar din acest punct de vedere, despre social, politica si altele din ziarul online Botosaneanul.

Stiri la zi

In fiecare zi suntem asaltati de informatii fel de fel. Daca le triem si citim ce conteaza cu adevarat, vom avea parte de informare corecta. Sunt multe trusturi de presa care de dragul click-urilor, a unui numar cat mai mare de accesari scad calitatea informatiei si mizeaza pe titluri soc. Sau speculeaza momentele si intensifica stirile publicate pe o anumita nisa. Iata cum va puteti pierde vremea in online.

In schimb, botosaneanul.ro este trust cu experienta pe nisa de profil. De aici aflam ce se intampla in timp real in Botosani. De la situatia pandemica si cea a vaccinarii si pana la cazuri socante sau care intriga opinia publica, cei care sunt din zona au parte de calitatea informarii.

Aflam de aici ca se anunta angajari Botosani la unele institutii si care sunt posturile vacante. Sau despre faptul ca in ultima vreme vaccinarea in Botosani este mai dinamica.

Esti din Botosani? Afla ce se intampla in jurul tau

Se intampla sub ochii nostri si nu ne dam seama…

Titreaza trustul botosaneanul.ro ca un pasager al unui autocar, cetatean din Republica Moldova care urma sa iasa din tara a fost descoperit avand asupra sa substante vegetale interzise. Dupa controlul autoritatilor au fost gasite 10 gr si un dispozitiv pentru maruntit.

De asemenea, descoperim de aici despre controalele politistilor care au inceput sa amendeze pe cei care circulau in intervalul orar interzis, daca nu sunt vaccinati.

Pe strazile din Botosani 24 de persoane au fost sanctionate din acest motiv. Pe toata durata weekendului astfel de actiuni au avut loc, vizand respectarea normelor in vigoare, masurile de protectie impotriva virusului Covid-19. Implicit cei din Horeca au fost verificati daca respecta legea in vigoare.

In acest context, actul educativ are de suferit si, tinand cont de dinamica acestor evenimente, suntem confuzi despre unele aspecte. Precizari despre situatiile in care profesorii pot preda online sunt detaliate intr-un material pe botosaneanul.ro.

Astfel de stiri sunt zilnic prezentate. Daca esti din Botosani cu siguranta vei dori sa citesti mai multe stiri nisate, nu sa pescuiesti subiectele ce tin doar de zona ta. Acceseaza botosaneanul.ro si aboneaza-te pentru stiri la zi.

0 Shares
You May Also Like