Noua ta casa in mijlocul orasului

Noua ta casa in mijlocul orasului

0 Shares
0
0
0

In ultimul timp, tot mai multi oameni care isi doresc sa isi cumpere o locuinta isi indreapta atentia catre ofertele situate in centrul orasului. Indiferent ca isi doresc o locuinta pentru ei sau doresc sa investeasca intr-un imobil din dorinta de a realiza beneficii financiare, centrul orasului pare sa fie tinta.

Te poti gandi ca este o cheltuiala mult prea mare, dar daca arunci o privire peste oferte si faci cateva vizionari, risti sa te indragostesti instant. In acest articol vei putea gasi cateva informatii legate de ce iti poate oferi un apartament ultracentral.

Apartamente noi

Daca, acum cativa ani, nu se prea punea problema sa gasesti apartamente noi ultracentral, astazi nu mai este o problema. Dezvoltatorii, in general, se inspira din cererea pe care o primesc de la potentialii lor clienti. Avand in vedere faptul ca cererea in acesta directie a crescut foarte mult in ultimii ani, si acestia fac tot posibilul sa ofere oportunitati.

Centrul orasului stim ca este plin de cladiri istorice cu iz interbelic, care te fascineaza zilnic. Chiar daca cladirile sunt impunatoare, spatiile din aceste apartamente este destul de redus, nu sunt luminoase si te limiteaza foarte mult. Un apartament vechi in aceasta zona, necesita transformari foarte mari pentru a putea beneficia de confort si relaxare. Cu toate acestea nu sunt ieftine deloc.

Asa ca, ai fi dispus sa platesti sume considerabile, atat pentru achizitionare cat si pentru renovare? De ce sa nu te bucuri de relaxare din primul moment?

Ce beneficii au apartamentele noi?

In primul rand, designul acestora te va incanta. Acestea sunt foarte spatioase si luminoase, cu un design minimalist, mobila si finisaje de calitate si moderne. Indiferent daca esti in cautarea unui apartament de doua sau trei camere sau iti doresti o garsoniera sau un studio, ai posibilitatea sa te bucuri de mult spatiu si confort.

In afara de acest aspect, beneficiezi de centrala proprie, de balcoane generoase sau chiar terase (in functie de etajul la care se afla apartamentul). Peisajul este de neegalat, daca stai sa il compari cu imaginea cartierelor industriale.

Daca nu doresti neparat sa cumperi un astfel de apartament, sunt multi dezvoltatori care ofera optiunea de inchiriere a acestor apartamente. Si aici sunt niste avantaje, pentru ca discuti direct cu dezvoltatorul, sigur beneficiezi de contract si daca toate prevederile din el se respecta, nu va veni nimeni sa iti spuna sa eliberezi spatiul peste o luna, ca asa vor ei.

Pretul unui astfel de apartament

Categoric, nu sunt ieftine. Cu toate acestea, daca stai sa socotesti un pic, daca iti cumperi un apartament vechi, la periferia orasului, costurile vor depasi pretul unui apartament ultracentral.

Renovarile pe care le presupune un apartament vechi, mobilarea acestuia de la zero (in cele mai multe situatii), locul de parcare, traficul pe care trebuie sa il induri in fiecare zi pana la serviciu, costul benzinei, zgomotul masinii de gunoi la 7 dimineata (duminica), vecina care inca mai bate covoare in spatele blocului etc, sunt doar cateva dintre dezavantajele pe care le poti evita daca alegi sa locuiesti in centru.

0 Shares
You May Also Like