Motivele reale pentru a cumpara o proprietate

Motivele reale pentru a cumpara o proprietate

0 Shares
0
0
0

Toti prietenii tai sunt in curs de a-si cumpara o proprietate, iar tu te intrebi daca nu cumva pierzi ceva. Asa ca incepi sa te uiti la proprietati si, incetul cu incetul, ideea incepe sa creasca in mintea ta. Ce-ar fi daca si tu ai avea un motiv intemeiat pentru a cumpara o proprietate si care sunt preturi apartamente noi?

Aici, vorbim cu viitorii proprietari de case toata ziua. Si este interesant de observat ca exista multe motive pentru care oamenii doresc sa cumpere, chiar si pentru prima data. Anecdotica, ati putea intreba? Ganditi-va din nou! Pentru ca acest lucru va determina totul, de la cautarea proprietatii voastre pana la modul in care finantati achizitia.

Profitati de un mediu favorabil pentru cumpararea de proprietati

Ratele dobanzilor sunt in prezent deosebit de scazute, aproape de cele mai scazute niveluri din istorie. Prin urmare, puteti imprumuta la mai putin de 2% sau chiar la mai putin de 1% pentru cele mai bune aplicatii. Acest lucru inseamna ca puteti reduce semnificativ costul total al achizitiei, optimizand in acelasi timp ratele lunare de rambursare.

Rata unui credit imobiliar poate varia in functie de institutia de creditare, de regiune sau de perioada de timp in care sunteti indatorat. Daca va ganditi sa detineti o casa sau un apartament, nu ezitati sa va pregatiti finantarea proprietatii sau sa va informati despre diferitele sisteme de proprietate imobiliara.

Personalizeaza-ti casa

Largiti camera de zi, modernizati baia, montati un acoperis de sticla… In calitate de proprietar, sunteti complet liber sa efectuati lucrarile pe care le doriti. Cu toate acestea, in calitate de chirias, va trebui sa cereti permisiunea proprietarului inainte de a face orice modificari mici sau mari.

A fi proprietar inseamna a avea sansa de a-ti crea propriul mediu de viata, cu respectarea regulilor de urbanism si de coproprietate, desigur! De ce sa deveniti proprietar? Pentru a va securiza situatia, pentru a anticipa viitorul si pentru a va oferi un mediu de viata care sa corespunda mai bine dorintelor dumneavoastra. De ce sa nu deveniti un nou proprietar de locuinta cu VINCI Immobilier? Descoperiti toate oportunitatile noastre.

Nu vrem sa ramanem “in urma”.

Sa ne imaginam o situatie foarte comuna: sunteti la un pahar de vorba cu prietenii, iar mai multi dintre ei discuta despre o proprietate pe care au vizitat-o si care indeplineste toate criteriile lor. Iti spun cum vor sa o converteasca, ce rata buna au obtinut. Alaturi de dumneavoastra, un alt prieten va spune ca viata lui s-a schimbat de cand a devenit proprietar de casa.

O alta situatie: v-ati intors acasa pentru o masa in familie. Inevitabil, toti cei cu care vorbiti va pun intrebarea. “Deci, va ganditi sa cumparati in curand? Nu ? Ei bine, de ce nu?

Si, incetul cu incetul, ideea incepe sa prinda contur… atata timp cat situatia ta financiara este stabila, de la idee la actiune nu mai este decat un singur pas.

Presiunea sociala si achizitionarea de proprietati

Se poate lua in considerare o achizitie pentru ca astfel se intra in clasa de invidiat a proprietarilor de locuinte.

 

0 Shares
You May Also Like