Lucruri simple de facut acasa, sa te simti mai bine – afla despre Masatto

0 Shares
0
0
0

Oricât de mult dor călător ai avea în tine, oricât de aventurier ai fi, nu ești în concediu în fiecare lună. Timpul liber este destul de limitat. Dacă mai punem la socoteală și posibilitățile financiare sau alți factori, rezultă că vacanțele sunt chiar mai puține, rare și scurte decât ți-ai dori.

Însă timpul pe care îl petreci cu gândul până la următoarea vacanță poate fi un soi de preambul pentru relaxarea spre care tânjești. Iar Masatto te ajută în acest sens. Iată cum!

Investește în experiențe, cum este și cea a masajului acasă, cu Masatto!

Ai pățit să te întorci din concediu mai obosit? Pentru că a explora noi locuri, a descoperi cu mult entuziasm noutăți dintr-o altă cultură sau țară înseamnă multă energie consumată, de ce să nu fii odihnit acasă? Perioada între concedii poate fi acel calm de care ai nevoie. Pentru că Masatto îți oferă și oportunitate excelentă în acest sens, în prezența fotoliilor de masaj performante, cu funcții pe măsură.

Tehnologia avansată permite să vorbim la ora actuală despre un răsfăț acasă, despre wellness acasă, cu puțin efort. Orice fotoliu parte din colecția Masatto înseamnă o experiență a stării de bine. Programele terapeutice relaxează, lucrează grupele de mușchi încât să fii mai puțin stresat, dar mai energic, să scapi de crampe musculare și contracturi, să te simți mai fresh, să te simți mai ușor, descătușat de diverse dureri sau de stare de oboseală psihică și/sau fizică.

Destinația ta zilnică – fericirea și relaxarea!

Nu contează unde ești, ține de tine să te simți bine, să găsești în interior motivația de a trăi frumos. Nu trăi doar pentru concedii! Sub deviza aceasta, poți face cu Masatto un adevărat paradis al senzațiilor, acasă. Aici îți va fi luxul, relaxarea, aici îți va fi destinația exotică, unde tronează un fotoliu Masatto în casa ta.

Fotoliile de masaj includ sisteme de încălzire, să te simți ca și când soarele îți încălzește trupul, perne de aer să te simți atins ca de o adiere de vânt cald, role de masaj, pentru ca atunci când ești frământat să te simți ca și când ai ațipi pe plajă și te trezești plin de energie!

Poți avea astfel parte de program de stretching, intens sau mai blând, poți trece prin deep shiatsu sau thai stretch. Sunt câteva dintre programele terapeutice ce pot fi imediat selectate, din telecomandă. Masatto te poartă imediat în lumea relaxării!

0 Shares
You May Also Like