Lansarea Aplicatiei Online Taxi, prezentari de moda si alte evenimente pe 7 Martie in Wonderland

0 Shares
0
0
0

Pe 7 Martie Wonderland Mall gazduieste mai multe evenimente care vor avea loc la cea mai mare petrecere de Ziua Femeii din Cluj.

Unul dintre aceste evenimente este lansarea aplicatiei Taxi Online Cluj, care poate fi descarcata de pe site-ul www.taxionlinecluj.ro sau din Google Play, respectiv din Apple Store si poate fi instalata pe telefon si pe tableta pentru ca fiecare persoana sa fie mai aproape de compania de taxi preferata si sa obtina o masina usor si rapid, indiferent de trafic sau de conditiile climatice.

Aplicatia Taxi Online Cluj este oferita de 2 mari companii locale care au decis sa fuzioneze si sa ofere clientilor cele mai bune servicii din domeniu. Flota lor cuprinde peste 1000 de autoturisme de mai multe dimensiuni  si cu revizia facuta de fiecare data la timp, astfel incat clientii sa calatoreasca in cele mai bune conditii.

In plus, sistemul de gestionare al comenzilor este reprezentat de un intreg departament care va oferi fiecarui client atentia cuvienita si se va asigura ca fiecare solicitare este onorata in cel mai scurt timp posibil. Aceasta aplicatie a venit ca raspuns la nevoia clientilor de a avea la dispozitie un serviciu de taxi modern si eficient.

Pentru ca Taxi Online Cluj este despre respectul acordat clientului si despre calitate, toti conducatorii auto angajati au atestate si experienta in acest domeniu complex al transportului de persoane astfel incat fiecare client sa fie tratat in mod corespunzator si sa beneficieze de respectul cuvenit.

La acelasi data si in aceeasi locatie vor avea loc mai multe evenimente fashion pentru doamne.

In primul rand se organizeaza concursul pentru cel mai frumos barbat din Transilvania, la care invitatul special este nimeni altul decat Catalin Botezatu. Acesta va face parte din juriu si va analiza prestatia fiecarui participant. Toti participantii vor trebuie sa treaca o serie de probe importante pentru a ajunge sa aspire la marele premiu: o proba de defilare in lenjerie spre delectarea doamenlor prezente, o proba de costume traditionale, o proba de costume de seara si o proba speciala de prezentare a planurilor de viitor.

Catalin Botezatu Taxi Online Cluj

De asemenea, cu ajutorul companiei City Models din Cluj, va avea loc si o prezentare de moda care va expune noile tendinte din fashion pentru anul 2020. Pasionatele de moda si bloggeritele care activeaza in acest domeniu vor gasi acest eveniment edificator pentru schimbarea garderobei in anul ce vine.

Biletul de intrare este de 125 de lei si include bufet suedez si bautir all inclusive din partea casei intre orele 20 si 22. Biletele sunt deja la vanzare de pe 10 februarie 2020 si pot fi cumparate prin Eventim.ro sau la Eventim iulius Mall.

Participantii vor avea ocazia sa se disteze, sa socializeze si sa intre pentru prima data in contact cu cea mai buna aplicatie de taxi din zona, care ofera servicii pe toata suprafata orasului Cluj Napoca, astfel incat atunci cand este nevoie de deplasare rapida sa deschida doar aplicatia si sa comande un Taxi.

0 Shares
You May Also Like