La ce trebuie să fii atent atunci când achiziționezi un brad de Crăciun?

La ce trebuie să fii atent atunci când achiziționezi un brad de Crăciun?

0 Shares
0
0
0

Printre aspectele cele mai importante ale sărbătorilor de iarnă se clasează alegerea bradului de Crăciun. Deși pare a fi foarte simplu, sutele de posibilități de la ora actuală pot transforma această activitate într-o adevărată bătaie de cap. Să fie unul clasic, să abordezi un model modern, cu leduri sau decorațiuni incluse? Sunt atâtea detalii la care trebuie să fii atent!

Importanța pe care o are bradul de Crăciun o știm cu toții și o simțim an de an, atunci când ne adunăm în jurul lui să celebrăm familia și să trăim momente deosebite într-un cadru feeric. Pentru a avea parte de acest decor ca din povești, trebuie să alegi un importator brazi artificiali care să îți ofere certitudinea că ai ales un model de calitate.

Ce trebuie să conțină pachetul comenzii

Pachetul complet în care vine bradul mult dorit trebuie să conțină toate elementele, deoarece în absența anumitor piese, bradul este neutilizabil pentru că de obicei, piesele lipsa nu pot fi improvizate. Pentru a te bucura cum se cuvine de magia sărbătorilor de iarnă, iată ce trebuie să conțină un pachet complet:

  1. Suportul – fiecare brad este conceput în funcție de un anumit tip de suport, realizat în funcție de greutatea pe care trebuie să o susțină, diametrul trunchiului sau înălțimea acestuia. Lipsa suportului duce la imposibilitatea de a folosi bradul respectiv și de aceea este important să semnalați comerciantului dacă acesta lipsește.
  2. Ghidul de instrucțiuni– deși spunem că este foarte simplu să instalezi un brad artificial și că nu avem nevoie de cine să ne spună cum trebuie să facem asta, lipsa ghidului de instrucțiuni poate îngreuna considerabil situația. Fiecare element este numerotat și are o anumită semnificație, iar explicațiile necesare montării unui brad într-un timp scurt se află doar în cadrul acestui ghid.
  3. Crengi suplimentare – nu toate pachete conțin crengi suplimentare, dar sunt de un real ajutor în cazul în care există. De-a lungul timpului se mai pot deteriora, iar existența unor crengi înlocuitoare pot prelungi durata de viață a bradului tău artificial.
  4. LED-uri funcționale – brazii care sunt prevăzuți cu leduri incorporate în crengi sunt printre cei mai în vogă în ultimul timp. Atunci când desfaci pachetul, este important să verifici dacă acestea sunt funcționale, înainte de montaj, deoarece în cazul în care acestea prezintă defecțiuni, toată munca de instalare este în zadar.
  5. Decorațiuni incluse – pentru modelele care au diverse decorațiuni incluse, precum conuri de brad sau merișoare și multe altele, este important ca acestea să nu fi suferit defecțiuni în timpul transportului sau să lipsească.

Știm că sunt detalii pe care oricine la are în vedere atunci când achiziționează un brad artificial, dar pentru a ne asigura că aveți la îndemână toate informațiile și că nu vă scapă nimic, nu strică să vi le prezentăm din când în când. Echipa de la brazicraciun.net oferă mereu brazi de calitate și prețuri ofertante, iar pachetele sunt întotdeauna complete și intacte. Nu ezitați să ne contactați!

0 Shares
You May Also Like