La ce ajuta masajul si care sunt cele mai cunoscute tipuri de masaj?

La ce ajuta masajul si care sunt cele mai cunoscute tipuri de masaj?

0 Shares
0
0
0

Mai intai de toate, trebuie sa mentionam faptul ca SPA provine de la expresia din limba latina “sanitas per aquam”, care se traduce prin sanatate prin apa.

Daca discutam din punctul de vedere al medicilor terapeuti, spa-ul reprezinta in zilele noastre un mod placut de viata, care cuprinde practici precum hidroterapia, kinetoterapia, nutritia, fitoterapia si armonizarea mintii si a sufletului prin meditatie.

Spa-ul se poate efectua in statiunile balneoclimatice, se poate efectua de exemplu chiar si in croaziera, se poate efectua spa medical, spa acasa prin diferite masaje si bai, sau se poate urma si cel mai indragit tip de spa, si anume spa-ul urban.

Cei care isi doresc sa opteze pentru spa-ul urban, pot sa caute cu incredere un centru spa Bucuresti, in cadrul caruia pot sa beneficieze de tratamente de ingrijire corporala sau faciala, de fel si fel de tipuri de masaje, de sauna, aromoterapie, cromoterapie.

Tot in cadrul unui asemenea centru spa, se mai poate opta pentru terapie prin pietre, sauna, dusuri, bai in piscina, impachetari cu plante, tratamente anticelulitice si antivergeturi, terapii pentru detoxifierea organismului, terapii pentru imbunatatirea sangelui, terapii pentru mamici sau pentru femei insarcinate.

Dintre toate optiunile pe care le au persoanele care trec pragul unui centru spa, cele mai multe persoane aleg masajul, datorita faptului ca fie resimt dureri fizice datorita locului de munca foarte solicitant, fie au nevoie de un masaj de relaxare.

Persoanele care nu au de gand sa treaca pragul unui asemenea centru spa, pot sa caute si un simplu salon masaj Bucuresti, acolo unde pot merge cu incredere, pentru o sedinta de masaj.

Masajul, poate sa ajute foarte mult atat la o relaxare fizica, dar si la o relaxare fizica, asa ca foarte multe persoane aleg sa solicite ajutorul specialistilor in acest sens.

Cei care trec pragul unui salon, pot alege sa opteze pentru un masaj de relaxare, care este un tip de masaj ocazional sau periodic, ce are rolul de a elimina oboseala din corp, de a relaxa muschii, si de a genera o stare generala de bine si de buna dispozitie.

In cazul persoanelor care sunt foarte obosite, o singura sedinta de masaj poate avea rezultate incredibile, si poate elimina oboseala acumulata.

Persoanele care sunt foarte stresate datorita locului de munca, sau mai bine spus datorita activitatii pe care o desfasoara la servici, pot alege sa opteze pentru un masaj antistres.

Acesta este un masaj local, care se efectueaza cu scopul de a indeparta stresul acumulat in organism, din fel si fel de motive, si se efectueaza de regula in zona cefei, in zona spatelui sau a talpilor, iar pentru ca rezultatele sa fie nemaipomenite, ar fi nevoie de cel putin 10 sedinte.

Exista si varianta masajului anticelulitic, insa de regula femeile apeleaza la acest tip de masaj, care se efectueaza in zona soldurilor, a picioarelor, a feselor sau in zona abdominala, iar pentru ca masajul sa fie unul cu rezultate bune, se folosesc fel si fel de creme sau uleiuri care au efect anticelulitic.

0 Shares
You May Also Like