Inteligent, sigur și ușor cu masca sudură automată heliomată cu cristale lichide Alpin Polonia

Inteligent, sigur și ușor cu masca sudură automată heliomată cu cristale lichide Alpin Polonia

0 Shares
0
0
0

Masca sudură automată heliomată cu cristale lichide Alpin Polonia este cea mai simplă și mai bugetară versiune a măștilor cu cristale lichide. Masca cu reglare automată are senzori care detectează arcul de sudură și într-o fracțiune de secundă poate comuta reglarea luminozității.

Datorită opticii clarificate, gradul de protecţie UV/IR, până la gradul de înnegrire DIN16 activ tot timpul, masca este o alegere excelentă pentru lucrul în camere întunecate, lucrări de asamblare și șlefuire, precum și pentru sudură.

Tehnologia integrată în masca sudură automată heliomată cu cristale lichide Alpin Polonia, oferă o reproducere a culorilor mai naturală în comparație cu filtrele din generația anterioară: în loc de tonuri de gri-verde, poți vedea și distinge toate culorile.

masca sudură automată heliomată cu cristale lichide Alpin Polonia

Masca sudură automată Alpin Polonia – Caracteristici

Gama de nuanțe a acestei  măști este de la DIN 9 la DIN13, ceea ce permite ca masca sa fie folosită pentru toate tipurile de sudură electrică. Corpul confortabil și ecologic al măștii este fabricat din nailon de înaltă rezistență, care nu emite emisii și vapori nocivi atunci când corpul se încălzește în timpul sudării.

Forma bine gândită a măștii, face ca aerul care intră în timpul respirației sudorului, să nu permită aburirea filtrului. Corpul măștii organizează fluxurile de aer în direcția corectă, iar aerul este, de asemenea, eliminat din zona de respirație.

În exterior, masca nu permite pătrunderea vaporilor nocivi și a altor emisii nedorite în timpul sudării și șlefuirii. Masca  în patru puncte și greutate redusă, o fac să fie foarte confortabilă chiar și cu purtarea prelungită.

Filtru și alimentare

Alimentarea se face cu celule fotovoltaice, iar închiderea și deschiderea se fac complet automat. Filtrul automat de lumină are acum o redare reală a culorii, care îți permite să vezi mai clar procesul care are loc în bazinul de sudură și să distragi mai puțin atenția către radiația arcului de sudură. De asemenea, poți să reglezi echipamentul de sudură fără a îndepărta masca.

Filtrul de lumină automat și modern este echipat cu o gamă completă de ajustări: sensibilitate și reglarea gradului de umbrire, precum și un timp de iluminare întârziat al cartușului. Când rotești controlul ˝sensibilitate˝ în sens invers acelor de ceasornic până la clicul dorit, filtrul trece în modul de măcinare. De asemenea, filtrul automat nu reacționează la scântei.

Este posibilă curățarea îmbinărilor sudate direct în masca de sudură. Nu este nevoie să porți un scut de scântei în loc de mască. Pentru a reveni la modul de sudură, rotește comenzile în sensul acelor de ceasornic la nivelul dorit. Timpul de întârziere a fulgerului după procesul de sudură, poate fi setat de la 0,1 la 1,0 secunde.

Acest timp este necesar pentru ca, după stingerea arcului, cartușul măștii să nu se deschidă imediat, deoarece metalul are o strălucire destul de strălucitoare. Această strălucire nu permite să se distingă momentul în care începe să se formeze un por în craterul care se solidifică.

Sudorii cu experiență, în acest moment, aprind arcul de sudură și retopesc porii. Sudorul poate poate alege între ˝sudare˝ sau ˝polizare˝ ˝WELDING˝/ ˝GRINDING˝. Este o nuanță foarte deschisă care îți permite să lucrezi fără stres în timpul lucrărilor de decapare și în condiţii de iluminare organică.

Gradul de umbrire este reglabil infinit de la 9 DIN la 13 DIN și îți permite să reglezi nuanța în funcție de curentul de sudură.

0 Shares
You May Also Like