Inlocuire display iPhone – sfaturi utile

Inlocuire display iPhone – sfaturi utile

0 Shares
0
0
0

Costurile implicate de reparatia unui ecran spart sunt destul de mari, iar oamenii aleg de multe ori sa nu isi repare telefoanele din cauza acestora sau aleg varianta repararii acasa, pe cont propriu. Cu toate acestea, este foarte important sa ai in vedere reparatia ecranului telefonului dintr-o serie de motive detaliate mai jos.

Ecranele deteriorate pot constitui un pericol pentru sanatate. Un ecran de sticla crapat de pe un iPhone sau orice alt fel de smartphone te poate afecta in mai multe moduri decat ti-ai putea imagina. Este destul de usor sa iti dai degetele in sticla sparta, asa cum este foarte greu sa citesti ceva de pe un display spart si in felul acesta iti soliciti ochii prea mult. In timp ce sanatatea ta este de nepretuit, este mult mai usor sa cuantifici costurile de vatamare fizica de pe ecranul crapat.

Ecranele sparte reduc foarte mult valoarea de revanzare a telefonului. In prezent, multi oameni isi modernizeaza smartphone-urile la fiecare cativa ani. Intr-o lume in care smartphone-urile iPhone ajung sa coste mii de lei, dispozitivul tau este o investitie substantiala. Un ecran crapat poate reduce valoarea telefonului tau cu sute de lei daca nu remediezi situatia la timp.

Repararea din timp a ecranului pentru a evita daunele ulterioare mai grave poate fi diferenta dintre o valoare comerciala respectabila si nicio valoare comerciala a telefonului. Daca ai nevoie sa repari un ecran spart si sa planifici mai tarziu vanzarea telefonului, sa mergi la o persoana specializata in astfel de activitati pentru a face munca este cea mai inteligenta decizie. Ei se vor documenta pentru munca lor si iti vor oferi o garantie limitata pentru reparatie.

Ecranele deteriorate se considera neprofesionale. Un telefon zgariat este cam acelasi lucru cu o masina avariata. Oamenii se judeca unul pe altul in functie de modul in care isi mentin posesiunile. Un smartphone este unul dintre primele lucruri despre tine, un aspect pe care alta persoana il va lua in considerare atunci cand va intalniti. Un telefon inteligent, cu ecranul crapat, pare a-i striga acestuia “Nu-mi pasa de straini”.

Consecintele negative ale unui ecran de telefon crapat se extind atat la domeniul profesional, cat si la cel personal. Daca aplici pentru un nou loc de munca, potentialii angajatori pot vedea ecranul deteriorat al telefonului ca semn ca nu esti serios in cariera ta. Daca esti nou in cartier si intalnesti alte persoane pentru prima data, acestea pot presupune ca telefonul tau vorbeste despre cum iti gestionezi gospodaria.

Cea mai buna modalitate de a evita problemele mai serioase cu iPhone-ul tau este sa rezolvi fisura ecranului inainte de a se extinde si de a afecta si alte componente. Din fericire, fisurile pe ecranele smartphone-urilor sunt atat de des intalnite incat acum exista o intreaga industrie dedicata repararii fisurilor si zgarieturilor – si exista numeroase magazine dedicate acestui aspect. Pentru inlocuire display iPhone nu trebuie decat sa apelati la serviciile noastre, iar reparatia va fi realizata de specialistii nostri in cel mai scurt timp posibil.

 

0 Shares
You May Also Like