Importanta protejarii corespunzatoare a datelor si cum se recupereaza pozele pierdute

0 Shares
0
0
0

Oricine face fotografii si le iubeste, stie ca ele trebuie sa fie bine pastrate pentru a putea sa fie revizulizate oricand. In anii ce urmeaza momentului in care au fost facute fotografiile, ele vor putea sa fie revazute si oamenii se vor putea bucura de ele daca sunt intretinute corespunzator.

In momentul actual oamenii tind sa faca multe poze, indiferent ca este vorba despre concediu, aniversari sau intalniri cu pritenii. O simpla iesire in oras poate imediat sa se transforme intr-o sedinta foto, iar cei pasionati de aceasta arta reusesc sa umple imediat mediul de stocare cu mii de poze care reprezinta bucuria din acel moment.

Fotografiile trebuie sa fie pastrate cat mai bine pentru a putea sa fie permanent la indemana atunci cand oamenii doresc sa le revada si sa isi aminteasca de acele clipe pe care le-au petrecut frumos.

Pentru a face acest lucru ele au nevoie de back-up permanent si facut imediat dupa sedinta foto. Astfel vor fi in siguranta. Pentru o si mai gestiune, se poate cumpara un hard in plus sau un alt echipament pe care sa fie facuta o dubla copie a informatiilor.

Daca fotografiile sunt pierdute din motive diverse, ele pot sa fie recuperate de catre o firma care se ocupa cu acest domeniu. Pe Recuperarepoze.ro veti putea gasi informatii si ajutor in recuperare poze si veti putea sa aflati pasii necesari pentru a avea din nou datele importante pentru duneavoastra.

Sfaturi in ceea ce priveste pasii pentru a va maximiza sansele de recuperare poze

Exista situatia in care echipamentul s-a defectat, iar dumneavoastra nu aveti back-up. Iata ce este important sa faceti:

  • Echipamentul trebuie lasat asa cum este

Ceea ce este bine sa faceti este sa nu incercati sa instalati soft de recuperare date pe hardul care este stricat si este in posesia dumneavoastra. Astfel veti avea sanse mai mari de a fi ajutati de specialistii in domeniu, care stiu ce pasi trebuie sa faca pentru a va sustine in recuperarea de poze.

  • Daca ati formatat, nu suprascrieti

Se poate intampla sa formatati din greseala. In aceasta situatie, este bine sa nu suprascrieti pentru a nu va departa de posibilitatea de a avea din nou datele in posesia dumneavoastra.

  • Nu fiti curiosi

Este bine sa nu deschideti hardul pentru a putea sa verificati ce anume se afla pe el. Este mai bine sa lasati toate acestea in seama specialistilor. Orice incercare de a deschide poate sa agraveze situatia.

  • Nu orice firma IT are aceasta specializare

Este bine sa stiti ca nu orice firma IT stie sa va recupereze datele din echipamentul stricat. Aceasta asteptare poate sa va conduca spre a nu mai putea sa mai recuperati pozele pe care le iubiti. De aceea este bine sa lucrati cu o firma care se ocupa in mod special de aceasta situatie. Astfel veti avea cele mai bune sanse de a fi din nou in posesia fotografiilor dumneavoastra.

  • Sunetele ciudate sunt ingrijoratoare

Daca auziti sunete ciudate, nu mai conectati hardul.

0 Shares
You May Also Like