Idei de jocuri si aplicatii pe care sa le incerci anul acesta

Idei de jocuri si aplicatii pe care sa le incerci anul acesta

0 Shares
0
0
0

Iata cateva idei pe care sa le incerci anul acesta daca vrei sa te relaxezi pe telefon:

Residual

Un nou joc creat de OrangePixel, compania din spatele multora dintre cele mai bune jocuri in stil retro disponibile pe Google Play. Residual este un nou joc de platforma inspirat de spatiul cosmic, cu o grafica atent lucrata pana la cel mai mic detaliu si cu un accent clar pe supravietuire.

Vei putea folosi instrumente de supravietuire stiintifico-fantastice, cum ar fi teleportori si dispozitive de minerit. In cazul in care iti spargi display-ul jucandu-te, poti gasi oricand un display iPhone sau pentru orice alt tip de telefon, pentru a-l schimba si a continua sa te joci.

DynamicSpot

iPhone 14 Pro a popularizat asa-numita “insula dinamica” si, in timp ce unii producatori lucreaza deja la implementarea unor caracteristici similare pe telefoanele lor, comunitatea dezvoltatorilor a intervenit din nou, lansand aplicatii precum DynamicSpot, o aplicatie gratuita care va permite sa aveti insula dinamica de pe iPhone 14 Pro pe orice Android.

JamJars

Probabil cea mai bine conceputa aplicatie de organizare a cheltuielilor dintre toate cele disponibile pe Google Play. JamJars se bazeaza pe crearea unor “borcane” virtuale in care poti economisi bani pentru a atinge ulterior un obiectiv, cum ar fi o calatorie, cumpararea unui bilet la un concert sau schimbarea telefonului mobil. Cel mai bun lucru la aceasta aplicatie este, fara indoiala, designul sau.

A fost ingrijit pana la cel mai mic detaliu pentru a va face mult mai usoara organizarea economiilor. De asemenea, are optiuni foarte interesante, cum ar fi optiunea de a crea “borcane” partajate cu alte persoane sau de a salva copii de siguranta in cloud,

Tallowmere 2

A fost o lunga asteptare, dar a doua parte a marelui Tallowmere este aici. Aceasta este reinnoirea unui joc de actiune foarte faimos care ne pune in pielea lui Lady Tallowmere, care va trebui sa traverseze temnitele ucigand diferiti inamici care ii vor iesi in cale.

MJ PDF Reader

MJ PDF Reader este un nou cititor de documente PDF gratuit si open source pentru Android. Aplicatia are o interfata extrem de minimalista, dar include totusi functii interesante, cum ar fi capacitatea de a retine pozitia documentelor, cautarea documentelor, modul doar text, tema intunecata, suport pentru imprimare, posibilitatea de a deschide mai multe documente PDF si multe altele.

Dusky Walls

Daca sunteti in cautarea unor noi imagini de fundal pentru telefon, Dusky Walls este o noua aplicatie care merita incercata. Acesta dispune de o colectie mare de imagini de inalta calitate, concepute manual, care vor arata perfect pe ecranul de start al oricarui smartphone.

Undo Notification

Undo Notificaation este una dintre acele aplicatii extrem de simple, dar foarte utile, pe care merita sa o incercati. Este un instrument care va permite sa restaurati rapid notificarile eliminate din panoul de setari rapide al sistemului. Dureaza doar cateva secunde si veti putea recupera acea notificare pe care ati pierdut-o din greseala.

Suicide Guy: Sleepin’ Deeply

Sleepin’ Deeply este cea mai recenta transa din saga de jocuri Suicide Guy. Vorbim despre un joc de actiune distractiv in care va trebui sa faci fata diferitelor provocari, ghicitori si puzzle-uri generate de visele suprarealiste ale lui “Guy”. Jocul are o grafica ingrijita si un gameplay la persoana intai, cu comenzi usor de inteles.

Teal-Tan-Tomato

Teal-Tan-Tomato este o noua versiune a clasicului Tic-Tac-Toe care foloseste inteligenta artificiala pentru a genera noi pictograme la fiecare miscare. In acest fel, numarul de mutari posibile creste considerabil pentru a face fiecare joc mai interesant. Bineinteles, jocul este multiplayer si poate fi descarcat gratuit.

0 Shares
You May Also Like