Iata de ce este mai indicat sa alegeti o piscina din otel inoxidabil decat una din beton!

Iata de ce este mai indicat sa alegeti o piscina din otel inoxidabil decat una din beton!

0 Shares
0
0
0

Pe timpul verii, fiecare dintre noi cautam cele mai eficiente solutii pentru a ne racori, astfel ca unii mergem la strand, altii incercam alte solutii. Cea mai placuta modalitate insa este aceea de a petrece timpul in piscina.

Exista persoane care au o casa mare si piscina, asa ca vara nu mai sunt nevoite sa mearga la strand pentru a se racori. Exista si persoane care cauta firme de constructii piscine ieftine, pentru ca intentioneaza ca pe cand vine vara, sa aiba propria piscina in curte.

Ei bine, in ultimii ani, majoritatea celor care si-au dorit o piscina in curte, au optat pentru piscine construite otel inoxidabil, datorita numarului mare de avantaje pe care le au aceste piscine.

Greutatea unei piscine din otel inoxidabil si a structurii sale de sustinere este de 3 ori mai usoara decat cea a piscinei de beton si structura de sustinere a acesteia. Otelul inoxidabil, din cauza greutatii sale scazute, este materialul preferat atunci cand se construiesc bazinele de la etajele superioare ale cladirilor si puntile ridicate. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca este nevoie de un suport structural mai redus, ceea ce poate economisi costurile de consolidare a structurii dvs. primare atunci cand faceti instalatii inalte.

In timp ce otelul inoxidabil este o suprafata durabila si robusta, este de asemenea flexibila si suficient de moale incat poate fi usor indoita. Otelul inoxidabil permite formabilitatea suplimentara, ceea ce va ofera posibilitatea de a proiecta o piscina cu curbe si alte caracteristici unice pe care este posibil sa nu le puteti realiza cu alte materiale. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca o piscina din otel inoxidabil poate fi modelata pentru a satisface necesitatile aproape oricaror specificatii de mediu sau de instalatii.

Otelul inoxidabil este ideal din punctul de vedere al igienei si necesita foarte putina curatare datorita suprafetei neporoase netede. Rezistenta materialului la coroziune nu numai ca ii confera o durata lunga de viata, dar inhiba, de asemenea, dezvoltarea bacteriilor si este mult mai usor de curatat si mentinut.

Piscinele din otel inoxidabil sunt potrivite pentru aproape orice mediu datorita maleabilitatii si rezistentei naturale a materialului. Betonul este greu si tinde sa se aseze, sa se schimbe si sa crape in timp. Atunci cand discutam despre piscinele din otel inoxidabil, in cazul in care acestea sunt ingrijite in mod corespunzator, materialul nu se va sparge, nu se va colora, nu se va rupe, nu se va scurge sau nu se va repara sau nu se va repara nici dupa ani de utilizare. Cand alegeti otel inoxidabil, alegeti materialul cu cea mai lunga durata de viata si cea mai mica intretinere.

Otelul inoxidabil este unul dintre materialele cele mai ecologice utilizate in productie si este cunoscut ca fiind 100% reciclabil. Materialul are un cost redus de intretinere si o durata lunga de viata, care sunt atat indicatori cheie incat are cel mai mic impact asupra planetei.

Alte caracteristici ale otelului inoxidabil:

  • Rezistenta la scurgeri;
  • Timp de instalare mai rapid datorita prefabricarii;
  • Tehnica de precizie;
  • Durabilitate;
  • Intretinere scazuta;
  • Mai putina mizerie.

Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, este cat se poate de firesc ca atunci cand doriti o piscina in curte, sa optati pentru una din otel inoxidabil.

0 Shares
You May Also Like