Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa iti automatizezi poarta!

Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa iti automatizezi poarta!

0 Shares
0
0
0

Portile automatizate au o serie importanta de avantaje, iar unele dintre acestea sunt urmatoarele:

Securitate

Un sistem automat de porti permite numai detinatorilor de chei sa deblocheze poarta. Acest lucru duce la un risc scazut de invazie la domiciliu. Poarta este primul nivel de securitate al unei case. Pentru a adauga niveluri de securitate proprietatii dvs. comerciale, puteti integra un sistem de alarma cu camere de supraveghere, puteti utiliza interfonul pentru a comunica cu persoane care doresc sa intre in proprietatea dvs., instalati carduri de proximitate si asa mai departe.

Siguranta

Pe langa motivele de securitate, copiii si animalele de companie pot fi tinute departe de strazi, evitand accidentele nedorite cu un sistem automat de porti. Asezati comutatorul in cazul in care copiii nu pot ajunge, astfel incat nimeni sa nu intre si nici sa paraseasca cladirea casei fara permisiunea unui adult. In plus, instalarea unei porti automate de acces va oferi, de asemenea, protectie impotriva musafirilor nepoftiti.

Comoditate

Cu o poarta automata de aterizare instalata, cei care sunt in posesia cheilor pot accesa cu usurinta proprietatea fara a fi nevoiti sa deblocheze fizic si sa deschida poarta. Portile pot fi deschise si inchise in cateva secunde cu doar un clic.

Ei bine, acestea sunt cateva avantaje ale portilor automate, insa trebuie sa stiti ca pentru a beneficia de o automatizare poarta, exista multe accesorii care pot fi utilizate impreuna cu portile automate. Printre acestea se numara:

Sisteme de control al accesului: portile automate pot fi operate de o varietate de dispozitive de control al accesului, inclusiv cititoare de carduri, cititoare de etichete pentru vehicule, tastaturi digitale si transmitatoare wireless portabile. In majoritatea instalatiilor comerciale, portile automate sunt controlate de acelasi sistem de control al accesului, care este utilizat pentru a controla usile de intrare ale cladirilor, permitand utilizarea aceluiasi card de acces in ambele locuri.

Sisteme de interfon: statiile de interfon sunt adesea furnizate la portile automate pentru a oferi vizitatorilor si soferilor de livrare un mijloc de a contacta pe cineva din interiorul curtii atunci cand poarta este inchisa. Cele mai multe dintre aceste sisteme vor permite ca poarta sa fie deschisa de la distanta de cineva din interiorul curtii, odata ce identitatea vizitatorului a fost verificata.

Sisteme de supraveghere video: Camerele video pot fi utilizate pentru vizualizarea si inregistrarea activitatii la poarta. Sistemul de supraveghere video poate fi utilizat impreuna cu sistemul de interfonie. Aceasta permite confirmarea vizuala a identitatii vizitatorilor inainte de a deschide poarta.

Dispozitive de iesire gratuite: In multe cazuri, este de dorit ca poarta sa fie deschisa automat atunci cand un vehicul iese din proprietate. Dispozitivele care pot fi utilizate pentru a asigura iesirea libera includ detectoare de bucla, grinzi fotoelectrice si intrerupatoare de presiune.

Asadar, acestea sunt cateva dintre avantajele portilor automatizate, dar si accesorii care sunt necesare cand doriti sa va automatizati portile. Tinand cont insa de beneficiile pe care vi le ofera o asemenea poarta, este indicat sa va automatizati cat mai repede poarta sau portile de acces, iar astfel nu va mai patrunde nimeni in curte fara voia dvs.

0 Shares
You May Also Like