Huse de telefon doi in unu

0 Shares
0
0
0

Telefonul mobil face deja parte din viata noastra mai mult decat ne-am fi asteptat, ajungand ca in timp sa inlocuiasca gadgeturi pe care la un moment dat le credeam indispensabile, precum calculatoarele de tip desktop sau laptop. Mai mult, acestea tind sa treaca pe linie moarta inclusiv tabletele, vazute la un moment dat ca o mare revolutie tehnologica.

Astfel, ajungem sa facem pe telefonul mobil cam toate operatiunile pe care le faceam pana nu demult pe calculator, iar acest lucru se intampla de la simpla programare a activitatilor zilnice, pana la operatiuni si calcule complexe, precum gestionarea unor baze de date sau fisiere de mari dimesiuni.

Din acest motiv, telefonul este un gadget pe care, chiar daca nu il schimbam o data la cateva luni, necesita o protectie adecvata. Aceasta in conditiile in care il purtam cu noi aproape peste tot, de dimineata pana seama.

Astfel, telefonul mobil ne insoteste la locul de munca, la birou sau la scoala, dar si la plimbarea prin parc, la iesirile cu prietenii sau chiar seara, cand ne facem planurile pentru a doua zi.

Protectie maxima pentru telefonul tau

Si, fiindca am vorbit despre nevoia de a fi conectati permanent si de protectie pentru gadgeturile noastre, avem astazi la dispozitie o multime de posibilitati de a face acest lucru. Cea mai adecvata dintre toate este prin intermediul banalelor huse de telefon, care ajung sa fie aproape indispensabile celor care tin la lucrurile pe care le cumpara.

Drept urmare, atunci cand achizitionam un telefon de cateva sute sau chiar mii de lei, este aproape imposibil sa nu te gandesti si la o modalitate adecvata de protectie, precum husa de telefon.

Aceasta poate fi de tipul unei invelitori din silicon, care sa iti lase la dispozitie ecranul sau, dimpotriva, sa reprezinte o modalitate de protectie completa, atunci cand il porti in poseta sau in buzunarul hainei. Este vorba despre huse de telefon de tip agenda sau de tip portofel, care se inchid asemenea accesoriilor mai sus mentionate.

De ce sa folosim huse de telefon de tip portofel

Daca este sa ne referim la huse de telefon de tip portofel, acestea prezinta multiple avantaje. In primul rand, acestea se disting prin eleganta, intrucat sunt confectionate din plastic mat, din imitatie de piele sau insertii din material textil. Acestea asigura protectie atat pe carcasa dorsala a telefonului, cat si a ecranului, nemaifiind nevoie de folie telefon.

Aceasta spre deosebire de husele din silicon, care lasa acces liber la ecran, protejand in special marginile si butoanele. Husele de acest tip se inchid perfect, beneficiind de magneti discreti pe cele doua deschideri, care au tendinta de a se lipi cand sunt apropiate.

Acces rapid la cardurile de credit

Nu in ultimul rand, husele de tip portofel nu se lauda doar cu numele, ci si cu o dubla functionalitate. Astfel, in afara de protectia pentru telefon, acestea sunt prevazute si cu buzunare pentru cardurile tale, indiferent ca vorbim de cele de credit, de debit sau de reduceri la diferite magazine.

0 Shares
You May Also Like