Huawei P20 Pro: probleme cunoscute si cum sa le rezolvati

Huawei P20 Pro: probleme cunoscute si cum sa le rezolvati

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane care au avut nevoie de un nou smartphone si-au indreptat atentia spre telefoane Huawei in ultimii ani, dat fiind faptul ca aceste dispozitive au specificatii tehnice remarcabile si au preturile foarte atractive raportate la aceste specifiatii.

Un telefon care s-a bucurat de un foarte mare succes si care a fost candva cel mai puternic telefon Huawei, este modelul P20 Pro, care desi a fost lansat de 2 ani si jumatate, inca se bucura de o mare popularitate si este la mare cautare.

Cu toate acestea, la fel ca orice alt smartphone de pe piata, si aceste telefoane Huawei pot avea anumite probleme, iar in continuare aflati despre ce este vorba, dar si cum puteti sa le rezolvati.

Problema: Huawei P20 Pro reporneste in mod neasteptat

In trecut, unii utilizatori raportau pe net reporniri aleatorii: De exemplu, daca se aflau in aplicatia galerie, Huawei P20 Pro s-a oprit brusc. Aceasta a fost urmata de o repornire independenta.

Solutia 1: Stergeti memoria cache a smartphone-ului

Daca sunteti afectat de aceasta problema, ar trebui mai intai sa stergeti memoria cache a sistemului smartphone-ului dvs. Pentru aceasta, tineti apasat butonul de pornire / oprire de pe Huawei P20 Pro pentru a opri dispozitivul. Imediat dupa aceea, apasati butonul de pornire / oprire si butonul de crestere a volumului in acelasi timp pana cand logo-ul Huawei poate fi vazut pe ecran.

Apoi eliberati butonul de alimentare in timp ce continuati sa tineti apasat butonul de volum. Meniul modului de recuperare ar trebui sa apara acum: Folositi butoanele de volum pentru a naviga la elementul „Stergeti partitia cache” si confirmati selectia cu butonul de pornire.

Cache-ul sistemului este astfel sters. Apoi, trebuie sa selectati „Reporniti sistemul acum”, astfel incat dispozitivul sa reporneasca. Acum ar trebui sa ofere performante generale si mai bune, iar problema ar trebui rezolvata.

Solutia 2: Resetati dispozitivul la setarile sale din fabrica

Uneori, o anumita setare sau aplicatie declanseaza conflictul. Daca nu stiti ce va cauzeaza problema: Resetati Huawei P20 Pro la setarile sale din fabrica. Trebuie sa stiti ca faca faceti acest pas, datele dvs. vor fi sterse de pe dispozitiv, motiv datorita caruia ar trebui sa faceti o copie de rezerva in prealabil pentru a salva datele.

Apoi urmati calea „Setari | Sistem | Resetati | Resetati la setarile din fabrica”. Confirmati ca doriti cu adevarat sa resetati dispozitivul. Odata ce procesul este finalizat, tot ce trebuie sa faceti este sa reporniti smartphone-ul si apoi sa il configurati a doua oara si sa instalati copia de rezerva.

Daca aceasta actiune nu va ajuta, ar trebui sa resetati dispozitivul fara a utiliza ulterior copia de rezerva. Poate ca, copia de rezerva cauzeaza in mod specific problema.

Problema: Camera Huawei P20 Pro inchide

Au existat situatii in care utilizatorii pur si simplu au dorit sa faca poze sau sa filmeze, dar aplicatia camerei s-a inchis sau s-a blocat. Daca va aflati in aceasta situatie iata cum sa procedati!

Navitati la meniu „Aplicatii si notificari”. Apoi cautati intrarea pentru „camera” si o deschideti. Acum puteti merge la „Stocare” si selectati butoanele „Stergeti datele” si „Stergeti memoria cache”. Daca totul merge bine, aplicatia camerei de pe telefonul dvs. smartphone va fi resetata si va functiona din nou. Alternativ, exista si optiunea de a reseta Huawei P20 Pro.

Exista asadar unele probleme cu care se pot confrunta utilizatorii de telefoane Huawei P30 Pro, insa vestea buna pentru acestia este ca exista solutii pentru fiecare dintre aceste probleme, si pot fi remediate usor si rapid, fara a mai fi nevoie de o vizita la service.

0 Shares
You May Also Like