Harta interactiva a lumii

0 Shares
0
0
0

Jocurile educative reprezintă nu doar o modalitate de a relaxa şi a distra copilul, ci şi de a-l informa şi a-l face mult mai inteligent, cu fiecare joc. Tocmai de aceea, vă propunem harta interactivă a lumii, produsă de Momki, o hartă ce va reuşi cu siguranţă si fie pe placul copilului dumneavoastră.

Însă, despre avantajele şi dezavantajele acestui joc vom discuta în articolul de astăzi, astfel încât să vă formaţi o opinie cât mai amplă în legătură cu acest joc. Haideţi să le descoperim împreună! 

Avantaje

Una dintre cele mai mari avantaje îl reprezintă numeroasele informaţii pe care cel mic le va învăţa cu privire la lumea în care trăim. Astfel, acesta va cunoaşte mult mai bine ţările lumii, prin intermediul acestei hărţi interactive.

Mai ales dacă aveţi un copil pasinat de geografie, cu siguranţă această hartă este un cadou perfect pentru el. Prin intermediul său, va reuşi să afle mult mai uşor drapelurile fiecărei ţări dar şi limbile vorbite, deci îşi va îmbogăţi semnificativ cunoştiinţele cu privire la geografia lumii în care trăim. 

Mai mult de atât, trebuie să ştiţi că această hartă interactivă are dimensiuni suficient de mari, astfel încât nu este nevoie de lupă sau ochelari pentru a vedea localizarea ţărilor respective. Aceasta are formă dreptunghiulară şi măsoară aproximativ 90 de centimetri lungime şi 60 lăţime, cântărind aproximativ 500 de grame.

Pe lângă acestea, harta poate fi audiată atât în limba română cât şi în limba engleză, deci cel mic va reuşi să deprindă şi câteva cunoştiinţe de limbă engleză, atât de importantă în ziua de astăzi.

Astfel, cel mic îşi va dezvolta nu doar memoria, ci şi atenţia şi concentrarea, totul într-o manieră foarte plăcută, totul desfăşurându-se în camera sa şi nu la şcoală. De asemenea, este foarte posibil ca, prin intermediul acestei hărţi interactive, cel mic să obţină note mai mari, cel puţin la geografie.

Dezavantaje

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale acestei hărţi interactive o reprezintă fragilitatea acesteia. Este foarte important să o manevraţi cu mare, mare grijă, pentru a nu o rupe. De cele mai multe ori, acesta este lucrul de care cumpărătorii se plâng cel mai des, din cauza pânzei deloc rezistente.

Vă recomandăm să îi găsiţi un loc sigur în care poate fi aşezată, astfel în care să nu existe riscul distrugerii sau ruperii acesteia. Astfel, veţi reuşi să reduceţi orice risc, pentru ca cel mic să se bucure cât mai mult de ea.

0 Shares
You May Also Like