Haideti sa inlocuiti un LCD display cu touchscreen Samsung

Haideti sa inlocuiti un LCD display cu touchscreen Samsung

2 Shares
0
0
2

In ultimii 10-15 ani, compania coreeana Samsung a devenit una de top si in privinta telefoanelor mobile. Daca referitor la produsele electronice si electrocasnice eram lamuriti de multi ani asupra calitatii produselor companiei, in privinta telefoanelor mobile abia in ultimii ani am putut sa facem o comparatie cu altele produse de companile concurente.

Divizia de telefoane mobile si componente ale acestora a urcat puternic in clasamentul mondial in ultima vreme devenind o concurenta puternica pentru alti mari producatori. Datorita acestui fapt, tot mai multe persoane achizitioneaza un telefon mobil sau un smartphone al acestui renumit brand. In momentul in care ati achizitionat un Samsung Galaxy S, puteti spune ca ati atins practic apogeul telefoanelor mobile.

Asta  deoarece cei de la Samsung au investit foarte mult in proiectarea si apoi dezvoltarea varfului lor de gama in privinta telefoanelor mobile.

Inca din momentul lansarii, telefoanele din gama Galaxy S s-au dorit a fi cele mai performante dispozitive existente pe piata. Scopul a fost in cele din urma atins. Pentru ca cei de la Samsung  au reusit practic sa inglobeze in acest model tot ce se poate face la varf in domeniu. Procesoarele sunt din ce in ce mai performante avand tot mai multe nuclee, baterii din ce in ce mai puternice si durabile, aplicatii tot mai sofisticate si un display la care concurenta se uita si isi doreste sa poata egala aceste performante.

Cu toate acestea aceasta adevarata bijuterie poate avea si ea punctele ei nevralgice. Chiar daca ii veti acorda o atentie sporita, il veti proteja cu o folie pentru display, cu o husa care il va feri de cele mai multe socuri mecanice, vor aparea momente de neatentie in care telefonul va fi deteriorat.

Loviturile care vor atinge displayul smartphone-ului Samsung, vor duce inevitabil la defectarea acestuia, parametrii descrisi de producator si doriti in acelasi timp de proprietar vor deveni istorie.

Mai mult ca sigur nu va veti repezi sa achizitionati un smartphone nou deoarece preturile sunt destul de ridicate, iar un Samsung Galaxy S4 sau S5 va poate costa o mare parte din bugetul dumneavoastra. In aceste conditii solutia cea mai la indemana este cautarea pe internet a unui service telefoane care sa va inspire suficienta incredere. Va trebui sa studiati cu mare atentie paginile web ale service-urilor gsm pentru a obtine anumite informatii.

Daca de exemplu service-ul pe care il gasiti lucreaza numai cu piese de schimb originale, la preturi de producator, neavand o manopera extrem de ridicata, este clar ca acesta este orientat catre clientii sai.

Dintre numeroasele sevice-uri se remarca ServiceGSM.ro, acesta comercializand piese si accesorii originale pentru toate modelele de Samsung. Inlocuirea pieselor defecte se va face pe loc, la preturi avantajoase pentru clienti, deoarece reprezentantii service-ului vor ca un client sa fie multumit de o inlocuire a display-ului, touchscreen-ului sau geamului de la Samsung. Succesul unui service nu trebuie sa stea in preturile cat mai mari ale reparatiilor, ci in numarul tot mai mare de clienti care sunt multumiti de munca desfasurata.

2 Shares
You May Also Like