Greseli pe care le fac femeile atunci cand isi aleg lenjeria

Greseli pe care le fac femeile atunci cand isi aleg lenjeria

0 Shares
0
0
0

In mod evident fiecarei femei ii place sa se priveasca in oglinda si sa se admire in fiecare dimineata cand se trezeste, mai ales daca si aspectul fizic pe care il are este unul placut.

Sunt insa si femei care se uita in fiecare dimineata in oglinda motivandu-se pentru a pune si mai mare pret pe modul in care arata.

Ei bine, femeile in momentul in care se uita dimineata in oglinda pentru a se admira, mai mult ca sigur o vor face atunci cand vor fi imbracate doar in lenjerie intima.

Si daca tot am adus in discutie lenjeria intima, trebuie sa precizam faptul ca de multe ori, femeile nu isi aleg foarte inspirate lenjeria intima, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre acest aspect.

In primul rand, pe sub o pereche de pantaloni mulati, sau pe sub o pereche de pantaloni deschisi la culoare, nu trebuie purtata lenjerie intima din dantela, insa foarte multe femei nu cunosc acest detaliu, si comit o asemenea greseala.

In cazul femeilor care se intreaba de ce nu este bine sa poarte lenjerie din dantela in aceste situatii, raspunsul ar fi acela ca in aceste situatii lenjeria va fi vizibila, si cu siguranta acest lucru nu este prea confortabil pentru ele.

Tot in momentul in care vine vorba despre alegerea lenjeriei intime, foarte multe femei comit o greseala in ceea ce priveste culoarea. Cu siguranta nu este indicat ca pe sub o pereche de pantaloni albi de exemplu, sa se poarte lenjerie de culoare neagra, rosie sau de o alta culoare care sa se vada. In aceste conditii, cu siguranta si culoarea lenjeriei intime trebuie sa fie alba.

O alta greseala pe care o comit femeile in momentul in care isi aleg lenjeria intima, este referitoare la material. Stim cu totii faptul ca bumbacul este un material foarte lejer si care ne ajuta sa ne simtim foarte confortabil in pielea noastra.

Tocmai din acest motiv, foarte multe femei isi aleg lenjeria realizata integral din bumbac. Ei bine, aici este si greseala, pentru ca bumbacul este un material care se intinde destul de mult, asa ca femeile ar trebui sa isi aleaga lenjeria in proportie de 80% bumbac si 20% material elastic.

Referitor la chiloti, o multime de femei prefera sa poarte chilotii tanga, datorita faptului ca de ani de zile acestia sunt la moda. Ei bine, ar fi de preferat ca doamnele si domnisoarele sa nu poarte in fiecare zi acest tip de chiloti, datorita faptului ca acestia sunt realizati din materiale sintetice care pot sa irite foarte usor pielea.

La fel se intampla si in cazul in care femeile aleg sa poarte chiloti din matase, pentru ca de la un timp vor incepe sa nu se mai simta confortabil din cauza acestora.

Ei bine, dupa cum se poate obsera, sunt o multime de greseli pe care le comit femeile atunci cand isi aleg lenjeria, insa din fericire aceste greseli pot sa fie corectate foarte rapid.

0 Shares
You May Also Like