Gazduirea web ideala pentru un site pe WordPress

Gazduirea web ideala pentru un site pe WordPress

0 Shares
0
0
0

In situatia in care detii un website care este creat pe platforma WordPress, atunci cu siguranta trebuie sa te gandesti la serviciul de gazduire web care ti se potriveste cel mai bine.

Alegerea perfecta a unui serviciu de web hosting poate sa fie influentata de mai multi factori importanti, cum ar fi de exemplu resursele de care website-ul are nevoie pentru a functiona.

Ei bine, alegerea unui pachet de Gazduire Web – Gazduire Enterprise poate varia de la caz la caz, de la un server dedicate la un server virtual, sau chiar si la o solutie de shared hosting.

Datorita faptului ca WordPress este o platforma foarte prietenoasa, un site creat pe aceasta platforma va putea sa functioneze foarte bine pe orice tip de gazduire web, atata timp cat beneficiaza de resursele necesare alocate.

De exemplu, vei putea sa iti indrepti atentia spre un pachet de web hosting, cum ar fi serverul dedicate, iar achizitionarea unui server dedicate face referire la un server fizic, care va fi utilizat doar de catre site-ul tau, fara a mai fi impartit cu alte site-uri.

O astfel de solutie implica automat si o securitate mai mare, si iti va oferi deasemenea sansa de a efectua oricand, orice modificare iti vei dori.

Este totusi important de precizat faptul ca un asemenea server este recomandat proiectelor de o mare anvergura, pentru ca un asemenea server are si costuri mari, si necesita si cel putin cunostinte minime de administrare.

O alta posibilitate pe care o ai atunci cand detii un website pe platforma WordPress, este aceea de a opta pentru un server virtual privat, cunoscut sub denumirea de VPS.

Un astfel de server reprezinta o solutie optima intre un pachet de gazduire shared si un server dedicat. Facand o comparatie, a avea un astfel de server virtual privar, este ca si cum ai avea un apartament inchiriat intr-un bloc, blocul fiind serverul, bloc in care locuiesc mai multi vecini.

Acest lucru insa, va face posibil cu mare usurinta upgrade-ul sau downgrade-ul resurselor alocate, si este o solutie foarte prietenoasa din acest punct de vedere.

Un alt motiv pentru care este indicat un server virtual privat, este acela ca are un cost mult mai mic decat un server dedicat.

Ei bine, vei putea sa optezi insa pentru o varianta si mai accesibila din punct de vedere financiar, iar aceasta varianta ar fi gazduirea shared. Shared hostingul este preferat de catre majoritatea celor care detin un website pe platforma WordPress, si care sunt la inceput de drum.

Acestia insa, odata cu trecerea timpului, pot oricand sa opteze pentru un upgrade la un VPS sau la un server dedicate.

Aici ar fi important de mentionat faptul ca blogurile, de regula vor alege shared hostingul, in timp ce magazinele online fie aleg aceasta varianta, fie opteaza direct pentru un VPS sau pentru un server dedicate, in functie de resursele de care are nevoie.

Asadar, acestea ar fi solutiile de gazduire web pentru website-urile care au fost construite pe platforma WordPress.

0 Shares
You May Also Like